| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, am o dilema care m-a distras de la munca, am si cazut de pe scaun chinuindu-ma sa rezolv ecuatiile, toti colegii au ras de mine, doar seful nu si m-a bagat in sedinta. Oameni imaginati-va situatia urmatoare, un cuplu care merge la numeroase nunti ale prietenilor impreuna, fiecare a pus bani de cinste sa zicem 500 ron inmultit cu 10-12 nunti ar venit 6000 ron, adica o tona de bani. Dupa 4 ani de relatie se despart si evident ca prietenii fostului la care a participat fata nu vor veni la nunta ei si automat fata a pierdut 6000 ron pe care nu ii va recupera nici cu slujbe. Dilema mea este, ce de facut in cazul asta? Un coleg a propus ca chestia asta poate fi discutata cu un avocat. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| SilentRain a răspuns:

Grea viața ai, nu mai dileme din astea super constructive ai...

5 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Sunt bani pe care ii bai sa te distrezi, i... deci ii pierzi

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si ce crezi ca ti-ar spune un avocat?
Nu te obliga nimeni sa mergi la o nunta si nici sa dai bani, fata a facut-o de bunavoie. Cred ca avocatul s-ar cruci de o asemenea problema, pe mine ca jurist m-a distrat putin.
P.S. Si ce legatura are problema cu dragoste si sex?

| isemilia a răspuns:

A fost alegerea ei sa mearga. Daca nu dorea asta, nu mergea, asadar nu trebuia sa dea nimic. Oricum, cand mergi la o nunta, mergi pentru ca ii cunosti pe miri si pentru ca vrei sa le fii alaturi, nu e despre bani.

| mgtow a răspuns:

Banii sau dus gata

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Ioandelasal):

E o problema ce priveste o relatie deci implicit se potriveste la dragoste si sex