| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume am vazut ca majoritatea tinerilor casatoriti au dantura foarte neglijata, de ce ar investi bani intr-o nunta si nu in sanatatea lor?

Răspuns Câştigător
| Steam321 a răspuns:

Ca sunt fraieri nu am dreptate?

8 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Majoritatea care? Nu stiu ce fel de oameni vezi tu si de unde scoti ideile astea, dar te asigur ca personal cunosc multe cupluri de casatoriti, care nu au probleme cu dantura.
Si niciunul dintre noi nu are astfel de probleme.

| Kaℓi a răspuns:

Fac nunta cu dar ca sa aiba bani pentru implanturi, nu stiai?

| WaterDrop a răspuns:

Daca ea vrea nunta, atunci ii dai nunta, nu stai la discutii daca vrei sa mai ai o viata linistita. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti stomatolog?

| RAY a răspuns:

I sparge dinti nevasta? nici nu ma mir la ce barbati sunt in ziua de azi niste catelusi care schimba pampersul si isi fac unghiile

| Oana92 a răspuns:

Ce treaba are casatoria cu dantura? Sunt convinsa ca oamenii aia nu dadeau 2 bani pe dantura lor nici inainte de casatorie!

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru RAY):

Nu frate nu e vorba de asta, ma refer la dantura patata, neingrijita, dinti cariati

| Atotstiutorul a răspuns:

Nimeni nu investeste bani in nunta... nunta o faci pentru ca sti ca iti iese mai mult! daca sunt unii care fac nunta fara bani cadouri atunci da aia chiar sunt fraieri, dar de obicei nunta botez etc o faci tocmai ca sa iti iasa mai multi bani!