| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, atunci cand mergeti la cabana jucati remi pe dezbracate?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Dacă sunt mai multe fete și vor să joace, da.

11 răspunsuri:
| epurasu a răspuns:

Sincer asta cu cabana! e prea mult vehiculata! mai bine s-ar darama o data happy happy

| RAY a răspuns:

Man never nu am fost dar jur ca voi merge ca tot spui de cabane, am fost o data cu un bun prieten ce vremuri la lacul surduc daca il sti? frumos ce munti, ce lac mare, ce amintiri frumoase

| Emilian65 a răspuns:

In lipsa de alte jocuri mai jucam si remy pe dezbracate. Nu vad nimic rau in a juca acest joc.

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Emilian65):

Nu am spus ca e ceva rau

| Satango a răspuns:

Mai nou se joacă pe îmbrăcate. Mă întreb de ce băieţii pierd tot timpul thinking

| Rapperităă a răspuns:

O sa ii dau foc cabanei aleia intr-o zi. laughing

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Rapperităă):

Sunt atatea cabana in Romania nu sti la care merg eu ca sa dai foc si cabana este construita din materia neinflamabil

| JustRisa a răspuns:

Am vazut ca tot pui intrebari de genul, despre mersul la cabana. Ai fantezii, iti faci filme in cap sau ce e in neregula cu tibe? Si numele tau spune multe, nu te supara. Pun pariu ca esti un/o virgin/a care nici nu a avut primul sarut, dar se masturbeaza cu gandul la fanteziile din cabana.

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru JustRisa):

Nu e adevarat, intrebarile mele sunt inspirate din fapte reale la care am fost partas

| ianci6996 a răspuns:

Doar daca grupul este format din africo-americani si sunteti de sex masculin.

| fatapericuloasa a răspuns:

Eu am jucat o data într-o tabara. Si ne-au prins profesoarele responsabile de noi. Am fugit aproape dezbracati prin o livata iar apoi ne-am ascuns într-o piscina doar doar sa nu ne recunoască. Am avut noroc ca nu s-au gandit sa ne caute in piscina. De atunci m-am lecuit