Am vazut ca tot pui intrebari de genul, despre mersul la cabana. Ai fantezii, iti faci filme in cap sau ce e in neregula cu tibe? Si numele tau spune multe, nu te supara. Pun pariu ca esti un/o virgin/a care nici nu a avut primul sarut, dar se masturbeaza cu gandul la fanteziile din cabana.
Nu e adevarat, intrebarile mele sunt inspirate din fapte reale la care am fost partas
Man never nu am fost dar jur ca voi merge ca tot spui de cabane, am fost o data cu un bun prieten ce vremuri la lacul surduc daca il sti? frumos ce munti, ce lac mare, ce amintiri frumoase
Sunt atatea cabana in Romania nu sti la care merg eu ca sa dai foc si cabana este construita din materia neinflamabil
In lipsa de alte jocuri mai jucam si remy pe dezbracate. Nu vad nimic rau in a juca acest joc.
Eu am jucat o data într-o tabara. Si ne-au prins profesoarele responsabile de noi. Am fugit aproape dezbracati prin o livata iar apoi ne-am ascuns într-o piscina doar doar sa nu ne recunoască. Am avut noroc ca nu s-au gandit sa ne caute in piscina. De atunci m-am lecuit
Doar daca grupul este format din africo-americani si sunteti de sex masculin.
AlexEjmecheru întreabă: