| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, ce parere aveti de noul trend in lumea casatoriilor si anume SCLAVUL SOTIEI si SLUGA CRATITEI?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Cred ca e un razboi intre voi astia ca tine si sotiile care vor pune intrebari pe TPU de genul 'sotul meu mi-e argat, face ce ii zic eu si deja nu-mi mai surade casnicia cu el',

Vad intrebari pe TPU mai dese despre soti petrecareti care nu fac ce zic sotiile, deci nu e chiar un trend. Iar sluga cratitei? Pai daca nu le ai cu asa ceva te mai iarta sotia, pentru viitoarea mea sotie deja simt empatie...saraca cat va indura de una singura in bucatarie.

7 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Cu sclavul soției nu sunt de acord.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Ca numai persoanele care nu au evoluat si au ramas la aceleasi conceptii invechite mai pot gandi asa.Trebuie sa fie un consens intr-o relatie, si sa faci ceea ce faci din placere nu din obligatie incat sa se ajunga sa folosim acest cuvant de sclav, atata timp cat se inteleg partenerii, nimeni nu trebuie sa fie sclavul nimanui numai daca cum am mai precizat mai sus, s-a ramas la aceeasi gandire invechita si accepta acest tratament.

| dirtyraccoon a răspuns (pentru Sofer):

Cu sluga cratitei esti? rolling on the floor))

| Sofer a răspuns (pentru dirtyraccoon):

Stai ca nu am înțeles. Deci sa fiu și sluga ei. Nu mersi rolling on the floor)

| dirtyraccoon a răspuns (pentru Sofer):

Nu frate, ea gateste doar ca tot ea il tine pe el sub papuc, nu le face el pe amandoua

| Sofer a răspuns (pentru dirtyraccoon):

Sa fie egalitate măcar. Sa nu se simtă niciunu ca e sclav.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Ba da tu esti handicapat? esti retardat mintal? ce nu intelegi o data Occidentul a cazut e mort, aia sunt prosti sfarsitul lumii deja a venit.

Nu mai e mult si vine Iisus Hristos exact cum le-a promis ucenicilor sai ca va veni a doua oara pe pamant si atunci cand va veni va fi pentru ultima data. De ce? pentru ca sfarsitul deja a venit.

Referitor la intrebarea ta, sclav e numai ala care e prost la cap care e redus mintal ala e sclav.