| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume de ce Emag încurajează femeile sa își ceara bărbații în căsătorie si sa ii adauge în abonamentul lor Genius? Cu siguranță ați auzit reclama " Eu Flori, posesoare de Genius îl iau în căsătorie pe Relu si îl primesc în Genius Family..." ce vrea sa însemne asta, ca femeia plătește abonamentul si bărbatul se bucura de beneficii? Ce părere aveți de reclama asta?

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

"Progresism" fratioare!

| mastadont a răspuns:

E o tehnică de manipulare prin care domnișoarele întreprinzătoare au acces mai ușor la cardul daddy-ului. Ea plătește abonamentul el cumpărăturile. laughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Crezi ca reclama ar functiona mai bine daca spunea "Eu Relu, o iau in casatorie pe Flori "?
E dragut ca incurajeaza casatoria si familia, pentru ca natalitatea e sub nivelul marii in Ro. Mai multi copii romani nascuti in strainatate decat in Ro, atat de grava e situatia.
Nu mai elaborez, dar cred ca stiti si voi cine plateste pensiile.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil facuta pentru fatalaii care nu au curaj sa deschida gura sau sa faca vreun pas fara acordul nevestei laughing

| darrio2007 a răspuns:

Bine ca nu zice „Eu Costel, posesor de Genius, il iau in casatorie pe Gheorghe, etc, etc!