| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, discutam cu colegul meu de birou despre fertilizarea in vitro si mi-a explicat perspectiva lui si in acelasi timp a pus o problema atat de interesanta incat era sa cad de pe scaun, asa impresionat am fost, noroc ca m-a prins si apoi m-a calmat. Daca un cuplu de oameni urati isi doresc un copil frumos dar sunt constienti ca nu va iesi frumos din ei vor sa apeleze la fertilizare in vitro si femeia sa fie inseminata cu sperma unui barbat frumos. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Dacă vor neapărat să fie un copil frumos vor trebui să apeleze și la o mamă surogat frumoasă.
Pentru că dacă tatăl are trăsături frumoase iar copilul v-a semăna cu mama, n-au făcut nimic. laughing
Așa că mai bine adoptă un copil deja frumos. E cel mai sigur.
(Ca la curier. Varianta verificării coletului la primire rolling on the floor )

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Exista cazuri de parinti frumosi si copil urat. Si chiar vice versa. Recunosc ca sunt exceptii...dar exista

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Așa e. Până la urmă ține de noroc.
De-aia am zis că adopția unui copil frumos, e cea mai sigură variantă.
(Cu toate că nici asta nu e 100% sigură. Sunt cazuri când copii care sunt superbi când sunt mici, nu mai sunt deloc frumoși când cresc. De ex. Macaulay Culkin din "Home Alone".)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Zici foarte bine. Pe unii pubertatea ii urateste, pe altii din contra. La fel si la femei. SI mai sunt care au fost frumosi de mici si asa au ramas.