)
Mi se pare amuzant că tu chiar crezi ca persoanele care au un anumit job ii interesează de bazaconii precum viata personala a altora, vânzătoarele precum și vânzătorii, ca pare destul de sexist ce indrugi, sunt acolo doar pentru a își câștiga propria existenta, preocupați de problemele personale.
Iar cât despre " sluga", într-o relație nu exista asa ceva, în una toxica poate, într-o relație normala 2 oameni își împart treburile în mod egal, azi te duci tu la cumpărături, mâine eu și tot asa, iar dacă tu preferi sa te certi la telefon cu partenera fără a discuta civilizat și normal, atunci este grav.
Da ce soțul nu mănâncă de consideri ca e sclav pentru că merge sa facă cumpărături?
Ca cumpara paine nu ar fi nimic, ca si el mananca.
dar ca cumpara absorvante /tampoane ce zici? ca am vazut destul de des asfel de cumparaturi in cosurile domnilor care fac cumparaturi singuri!
Este sluga fiindca cumpara paine? Ciudata idee!
Si care e problema cu cearta? Nu sunt casatorit, dar ma cert si cu mama atunci cand e vorba de cumparaturi :-D opiniile divergente sunt un lucru pozitiv
E asa amuzant ca el sa cumpere cele necesare in caz ca ea nu poate? E asa rusinos? Suntem totusi in 2023.
Exista si zile in care o femeie moare durere din cauza crampelor, iar stocul din dulap nu e mereu actualizat.Life happens.