| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, este adevarat ce se zvoneste ca este umilitor ca barbatul sa fie plimbat de iubita lui cu masina si dus la lucru din cauza ca nu are permis si nici masina?

Răspuns Câştigător
| alex13763636 a răspuns:

Este puțin

9 răspunsuri:
| anonimuIl a răspuns:

Nu e așa, depinde ce lucrează bărbatul și cum arată el.

| anonimuIl a răspuns:

Ca fapt divers - din 100 de femei între 25 și 35 de ani care dau de permis doar 20 iau permisul. Femeile sunt toate cu facultate, lucrează, au salarii mari și sunt frumoase și se îmbracă elegant și frumos.

| Hammurabi a răspuns:

Acum 2 ani, am avut permisul suspendat pentru 30 de zile.
Ghici cine mă plimba peste tot cu mașina? (cu mașina mea, ce e drept)
Mă simțeam atât de "umilit", că am făcut o cură de bere de 30 de zile. rolling on the floor

| mgtow a răspuns:

Stiu un caz asemanator, el nu e in stare sa conduca cu volan pe dreapta daca e masina cu schimbator manual, si ea il duce la munca - ambii lucreaza in aceeasi firma (polonezi) eu ii regulez nevasta oricum

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, e umilitor să mergi la muncă.
Să te plimbe o gagică e mișto, am cunoscut multe șoferițe foarte bune, în ambele sensuri.

| Violleta2022 a răspuns:

Umilitor ca sofeaza femeia?
Doar un misogin sau limitat poate gandii asa ceva, fiindca in strainatate se sofeaza alternativ, ba barbatul, ba femeia fara sa gandeasca cineva ca ar fi umilitor, mai ales pe distante lungi cand se face schimb dupa fiecare 2 ore de sofat, sau dupa vreo petrecere cand barbatul bea si sofeaza nevasta/partnera.

| alex13763636 a răspuns (pentru Violleta2022):

Este umilitor sa sofeze o femeie mergeți femeilor sa faceți de mâncare lăsați treburile grele la barbati voi barbie ce sunteti

| Violleta2022 a răspuns (pentru alex13763636):

Mergi in pestere si traieste, mai baiete, ca astia ca tine ajung sa traiasca singuri si frustrati, fiindca nici o femeie nu va da vreodata o ceapa degerata pe vreun misogin ca tine.
Personal sofez de peste 30 de ani, zilnic 40-50km din cauza serviciului, fiindca locuiesc intr-o tara unde masina este o necesitate, nu o "gaselnita" sau o piesa de lux pe care nu ti-o poti permite.

| Violleta2022 a răspuns (pentru alex13763636):

Umilitor ar trebui sa fie pentru tine, ca esti mic, gras daca spui ca ai 105kg (fara nici o ambitie sa slabesti), fara creier fiindca esti incapabils a gandesti, fara respect pentru femeie si mama care te-a crescut, practic un soi de porc, pe care nu si-l doreste nici o femeie.