Pai sa nu faca figuri la mine ca eu o duc la un restaurant dar nu comandam nimic, aduc eu de acasa
In natura, foarte dragut! Mi-ar place si fara sandwich, sincer! De restaurante m-am saturat...
Verginico, mă cam pui pe ganduri cand spui că ingenunchiezi in fata baietilor. Ăsta nu e primul de care spui.
E utilizator nou, ieri s-a inregistrat
Curios ca mie nu-mi apare in Comunitatea nici acum. Tie daca iti apare, cand ai avut timp sa-ti formezi o parere despre el?
Sau tu ingenunchiezi in fata oricui?
Ingenunchiez in fata oricui imi ofera inspiratie
Raspunsul lui la o intrebare m-a inspirat
Tot nu imi apare in Comunitatea TPU.
Poate si-a sters contul
Daca parcul este intr-o poienita pe munte, nu mi-ar displace peisajul si nici efortul baiatului
Asa frate, sa cante muzica, sa sara sampania si fripurica.
O fata care place mult un baiat nu pune pret ce si unde mananca cu acel baiat, tot ce doreste e sa fie cu acel baiat.
Verginică, nu schimba nimic tată, că mie îmi place.
Numai să nu pui prea multe întrebări zilnic. Că un pahar de șampanie pentru fiecare, o să circul doar cu taxiul.
Vara trecuta prietenul meu mi-a facut o surpriza cu un picnic pregatit de el pe plaja, la malul marii. Sincer am apreciat de 100 de ori mai mult ca s-a straduit sa pregateasca el niste clatite si m-a dus undeva frumos dupa o dimineata grea la munca decat sa mergem la restaurant.
Acum nu spun ca nu imi place si la restaurant dar in ziua respectiva a fost gestul potrivit.
Mai schimba varule si tu ''placa'' asta zici ca ai pus-o intr-un txt si ii dai copy paste si schimbi utilizatorul ca esti PENIBIL in ***
Lasa ma sa sara bautura la maxim!
Hm,as fi mai bucuroasa, rlly...Mi se pare mai romantic un picnic in natura decat la restaurant.
Respect frate
Apare la suspendati.