Pai sa nu faca figuri la mine ca eu o duc la un restaurant dar nu comandam nimic, aduc eu de acasa
Mai schimba varule si tu ''placa'' asta zici ca ai pus-o intr-un txt si ii dai copy paste si schimbi utilizatorul ca esti PENIBIL in ***
Verginică, nu schimba nimic tată, că mie îmi place.
Numai să nu pui prea multe întrebări zilnic. Că un pahar de șampanie pentru fiecare, o să circul doar cu taxiul.
In natura, foarte dragut! Mi-ar place si fara sandwich, sincer! De restaurante m-am saturat...
Daca parcul este intr-o poienita pe munte, nu mi-ar displace peisajul si nici efortul baiatului
Vara trecuta prietenul meu mi-a facut o surpriza cu un picnic pregatit de el pe plaja, la malul marii. Sincer am apreciat de 100 de ori mai mult ca s-a straduit sa pregateasca el niste clatite si m-a dus undeva frumos dupa o dimineata grea la munca decat sa mergem la restaurant.
Acum nu spun ca nu imi place si la restaurant dar in ziua respectiva a fost gestul potrivit.
Hm,as fi mai bucuroasa, rlly...Mi se pare mai romantic un picnic in natura decat la restaurant.
Verginico, mă cam pui pe ganduri cand spui că ingenunchiezi in fata baietilor. Ăsta nu e primul de care spui.
Curios ca mie nu-mi apare in Comunitatea nici acum. Tie daca iti apare, cand ai avut timp sa-ti formezi o parere despre el?
Asa frate, sa cante muzica, sa sara sampania si fripurica.
O fata care place mult un baiat nu pune pret ce si unde mananca cu acel baiat, tot ce doreste e sa fie cu acel baiat.