In primul rand, cum de ai sarit de la plâns la o întrebare atât de, nu stiu, stupida?
Ca parca plangeai pe la birou sau mai stiu eu ce.
Si in al doilea rând, cum de e tipa aia asa de "nespalata"? Nicio femeie nu sta asa
Nicio femeie nu sta la menstruatie cu lenjeria patata de sange.Afla ca s-au inventat absorbantele, tampoanele etc., dar la ce minte de copil ai, n-ar trebui sa ma mire ca pui, din nou, o alta intrebare penibila.
Domnul meu sa stabim doua lucruri!
1.Nu cred ca nevasta ar sta sa i se dea pantaloni, jos! Ce e, papusa? fara preludiu?
2.Nu cred ca ar sta sa i se pateze chilotii! femeile simt umed in momentul cand ii vine ciclul.Si chiar daca i se pateaza(cativa stopi,nu te gandi ca vine mult din prima), merge la baie, se spala, schimba chiloti, isi pune tampon /aborvant, pentru a fi fresh in momentul in care ii vine barbatelul acasa.
Mersi frumos ca m-ai mentionat in intrebarea ta!
Sincer, in aceasta situatie, as ramane putin impietrit.
Daca tu ingenunchezi in fata oricui, poti sa ii faci aluia direct oral, ce mai te duci acasa la nevasta
O fi de la prea multa cafea.In ultimul timp nu le mai varsa ca inainte, deci presupun ca le bea si ii sporesc imaginatia, cum face redbull cu aripile.
E si mai bun, vad ingenunchezi cam des si doar in fata barbatilor, nevasta nu ai, mai mai pari a fi gay asa ca daca tot esti si acum in genunchoi rezolva omu
Inge nunchiez si in fata doamnelor, dacă ai citit intrebariile mele ai fi văzut
AlexiaIordache întreabă: