| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume ma aflu la un prieten acasa in baie si incerc sa ma tin pe picioare dupa scena la care am asistat. Am luat pranzul impreuna cu inca cativa prieteni casatoriti la casa prietenului asta al meu, tot casatorit. Dupa ce am mancat, se uita la sotia lui si ii spune pe un ton autoritar " ridica-te, ia vasele si spalale" toata lumea a amutit, sotia a facut ochii rosii si se pregatea sa dea cu pumnul in masa. Am crezut ca va avea loc scandal dar am inceput sa glumesc si sa imi fac prietenii sa rada si astfel am linistit situatia ba chiar am ajutat la vase pe sotia lui. Cum ati gestiona o astfel de situatie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, după asta din nou o sa,, îngenunchezi și faci o plecaciune vizavi de un user TPU "rolling on the floor
În majoritatea întrebărilor puse de tine cate una da cu pumnul în masa laughing ahaha.
Macar ne distrezi laughing
E treaba ta de ce suferi nu te judec dar mai schimba un pic treaba cu datul cu pumn în masa ca e prea cliseica și previzibila laughing

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai probleme grave psihice! În toate scenele ce include femeia revoltata ea de fiecare data la nervi da cu pumnul în masa rolling on the floor
Fi sincer cumetre de ce patologie suferi? laughing e bine măcar ca ai o imaginatie bogata rolling on the floor

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru anonim_4396):

Sunt sanatos tun frate nu sufar nimic

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru anonim_4396):

Ingenunchiatul si plecaciunea reprezinta recunostiinta mea pentru userul TPU a carui intrebare m-a inspirat pentru intrebarea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ești un roman nobil laughing

| Lukasssz a răspuns:

Relatie cu nabadai

| Violleta2022 a răspuns:

As bufnii in ras si as pune-o pe seama glumei, invitandu-l de urgenta in bucutarie sa le spele el, cum face de obicei, ca le spala mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ce nebun esti laughing
Imi faci concurenta aici la nebunie! rolling on the floor