| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, nu stiu daca ati urmarit stirile dar este strigator la cer ce se intampla, barbatii nu mai sunt barbati, toti incep sa intre in categoria "SCLAVUL SOTIEI". Am citit o stire unde un barbat care si-a pierdut salariul la pacanele, de frica sotiei a mintit ca a fost jefuit si furat portofelul. Va dati seama barbatul asa in sinea lui ce cosmar traieste in casnicie daca traieste cu frica de sotie zilnic? Exemplar clar de SCLAVUL SOTIEI. Din pacate tot mai multi barbati pleaca capul si ingenunchiaza in fata sotiei. Stimati barbati ce se intampla cu voi? De ce nu luati atititudine? Pe vremea lui bunica femeia nu indraznea nici sa deschida gura, acum sterg pe jos cu SCLAVII SOTIEI. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Mamaligari dumnezeu sa le dea putere, bine ca nu santem ca ei nu crezi?

19 răspunsuri:
| AndreeaWTS a răspuns:

laughing Dacă tot ai vorbit generalizând, îți răspund la fel.
Cine vă obligă pe voi bărbații să aveți soții, prietene, amante etc.
Fără femei, sunteți liberi. Nu mai sunteți sclavi.
Alungați femeile din viețile voastre. Și veți găsi fericirea.
Femeile încă n-au ajuns să vă ia cu forța.
Dar nici vremea lu' bunica nu va mai reveni vreodată.
E greu de ales?

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru AndreeaWTS):

Eu sunt burlac convins pe viata nu imi trebuie casatorie si familie. eu sunt doar indignat de ce se intampla

| alina2k18 a răspuns:

Ce sclavi sunt astia ma *oaie daca vin acasa cu portofelul gol pentru ca au jucat banii pă la pacanele?
laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Si ai vrut sa fie invers?
s-au schimbat vremurile de pe vremurile bunicii sunt drepturi cel putin egale

| RAY a răspuns:

Daca sunt prosti

| Meme10Meme a răspuns:

De ce ai pus intrebarea la Dragoste si Sex? Acum serios vorbind, daca dai de o femeie de genul divorteaza si gata.

| SG1995 a răspuns:

Scavul soției, ești pe bune? Omule, ăla are o casă, câteva rate și probabil copii, ți se pare acceptabil să bage bani la păcănele?

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru mgtow):

Asa e frate noi suntem puternici

Răspuns utilizator avertizat
| Gheorghe199217629871 a răspuns:

Trebuie sa ai simtzul gaurii iar penisul tau sa fie innascuta cu ecolocatie vaginala, altfel nu va merge expeditia in pesterea mueirelor preea bines

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Meme10Meme):

ITI raspund eu! aceasta categorie e cea mai accesata!
Cand crezi ca le-ai vazut pe toate, dai un ochi aici si vezi dilemele adolescentilor nostri.
Tipul care a pus intrebarea e inofesiv!
are o,, slabiciune'' pentru sexul frumos, dar in afara catorva remarci nepotrivite la adresa noastra, nu am vazut sa jigneasca!

| Eireann a răspuns (pentru meinteil):

Sau sa iti puna arsenic in cafea... Una din doua.

| User252426 a răspuns:

Soții trebuie să se ajute reciproc, să muncească ambii, iar soția să păstreze ambele salarii pentru a evita jocurile de noroc.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru User252426):

Sotia aiba control asupra salariului sotului? esti cumva dn categoria SCLAVUL SOTIEI? iti monitorizeaza nevasta fiecare leu al salariului?

| User252426 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Boss, fiecare trebuie să aibă drepturi egale, iar soția să se ocupe cu banii că bărbații îi bagă la aparate(Asta se întâmplă în România, și ăsta este leacul pentru păcănele).
Nu este legal să bați o femeie (exceptând legitima aparare).

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru User252426):

Nu sunt de acord cu violenta asupra femei, eu nu lovesc femei. daca sotia controleaza salariul sotului nu mai este vorba de drepturi egale frate, in momentul in care barbatul permite femeii sa controleze salariului automat este SCLAVUL SOTIEI. pentru a nu deveni SCLAVUL SOTIEI sau de a iesi din SCLAVUL SOTIEI, sub nici o forma nu trebuie recurs la violenta. e nevoie doar de tupeu si siguranta de sine si puterea de ati baga picioarele in relatie si a nu permite sa fii carpa de sters pe jos a femeii

Bă ești pierdut, de ce să bage banii la aparate?

Dacă vrei să bagi la păcănele, du-te la psihiatru

La mine în casă mama ține toți banii fiindcă ea plătește tot, suntem în Italia. Amândoi fac curat etc