Iar cu intrebarile cu tenta misogina? Ai primi raspunsuri mult mai reale pe reddit, unde majoritatea utilizatorilor sunt adulti, nu ca aici.
Verginico,tocmai am dat de intrebare, in care femeia se plangea de neimplicarea barbatului in treburile casnice!
colegii tai trebuie sa stie ca menajera/spalatoreasa /bucatareasa se plateste bine.
Iar daca isi iubeste consoarta sunt firme de curatatorie care se ocupa de curatenie.Asta profesionist.Sau daca vor sa scapa mai ieftin pot gasi pe cineva care sa faca asta in locul lor.Inlusiv mancare! Eventual sa dea banii castigati pentru orele suplientare!
Tine de organizarea din familie. Tot ce tine de perimetrul interior casei se ocupa ea. De exterior tine de mine; de la tuns iarba, gard, poartă, pomi, mașini, vopsit, tot ce e pe acasă de făcut, etc. Un interior fac tot ce tine de mine de la vopsit, întreținere de orice, (electrica, sanitare, gresie, faianță, etc.). În bucătărie am dezlegare sa gătesc doar sâmbăta și atunci la zile mari. Dar mă revanșez cu grătarul de duminica; ăsta e în exterior, deci pe teritoriul meu. În rest cumpărături gen mâncare mergem împreună. La haine de obicei mergem și împreună și merge și singură; nu întotdeauna sunt Zen și pot aștepta cu orele după niște haine.
Eu o sa aleg sa fiu barbat adevarat si sa imi ajut nevasta in treburile casnice.
De asemenea i-as sugera sa nu facem multa mancare de Paste ci numai cat sa ne ajunga la amandoi.
Daca-s prosti... in loc sa plateasca o companie sau cateva femei care sa vina sa le faca curatenie acasa, ca-n felul asta ar demostra si sotiei ca o iubeste si o pretuieste, in loc sa o lase se munceasca pe branci.
In strainatate nu se face curatenie de 2 ori pe an (paste si Craciun), cum se face in Romania, unde toata lumea inebuneste la frecat si curatat, ci se face SAPTAMANAL si se intretine zilnic, ca sa ai tot timpul casa curata.
Probabil ca romanii inca mai au mult de invatat daca nu au ajuns sa inteleaga conceptul asta.
Eu cred ce spune Biblia ca soțul e capul, liderul familiei asa ca la fel cum la serviciu și dacă ai o sugestie nu-l consideri pe șef obligat sa o execute și în familie dacă îl rog sa ma ajute cu ceva o fac cu atitudinea ca nu ma supăr dacă refuza, nu ii judec motivele. Eu ii sunt foarte recunoscătoare ca implica multă energie în munca lui, încerc acasă sa ii cer cât mai puțin, mai bine implic copiii. Când îl rog ceva sa dacă și-i spun ca pentru mine e important, de cele mai multe ori ma ajuta, la fel ma ajuta când suntem amândoi acasă și așteptăm musafiri.
Dacă te uiți în intrebariile mele vei afla răspunsul