Sa-ti spun cum fac strainii prin alte tari: muncitorii, mesterii vin cu aspiratorul dupa ei! Au incaltaminte de schimb!
Nu lasa praf si moloz in urma lor si nu deranjeaza vecinii. Fac zgomot in afara orelor de liniste.
Iti instaleaza mobilier, electrocasnice? Iau cu ei ambalajele, nu ti le lasa tie sa debarasezi.
Problemele astea doar la romani le vezi.
Verginica cred ca exagerezi. Eu nu am inteles doua lucruri.
De ce femeia a fost ofuscata in a-si ajuta sotul. Il locul lui ii puneam in carca sacul de moluz sa il duca la bena si maturam eu scara si liftul.
In privinta renovarii apartamentului, probabil nu au finante ca sa apeleze la un profesionist, asa ca barbatul s-a sacrificat si face el toata treaba.
Al doilea lucru pe care nu il inteleg e de ce barbatul nu a reactionat in momentul in care femeia a ridicat tonul. La ei in relatie respectul a disparut de mult, scroafa e urcata deja in varful copacului, iar daca nu ia atitudine si o da jos, nu vad ca relatia sa avanseze prea mult.
Acum aduc circumstante atenuante femeii (probabil SPM-ul) insa nu e scuza pentru comportamentul ei.
Daca as fi fost femeie as fi pus mana pe matura si mi-as fi ajutat sotul. Lucrul in echipa creeaza valoare mult mai multa decat munca separata.
Placa cu independenta tine cata vreme femeile ai un prost care stau dupa fusta lor si le sufla in dos. Vreti independenta? Nu mai folositi produse create de barbati, nu mai apelati la barbati pentru a face lucruri pe care le poate face orice femeie. Atunci esti cu adevarat independenta.
Lasati prostiile si fiti corecte in relatia cu partenerul, nu profitati de bunatatea acestuia, ajutativa partenerul ca doar impreuna realizati obiectivele propuse. Daca nu aveti respect, comunicare si incredere unul in altul, relatia e deja moarta in cotet.
Nu e adevarat, sunt si profesionisti in Romania care practica exact ceea ce au vazut afara, insa cer preturi similare cu cele de afara, iar la salariile de la noi nu e de mirare ca multi nu isi permit onorariul cerut de ei.
Asa ca multi incearca sa compenseze lipsa diferenta fie angajand "mesteri" de duzina care incep lucrarea dupa care plangi asteptand sa o si finalizeze, fie o fac singuri cu rezultate mediocre sau bune in functie de talentul si aptitudinile fiecaruia.
Vai Verginica mi-a fost dor de tine si de personajele tale...
mi s-a parut exalgerata reactia femeii.
E ca si fi dat cu fi dat cu matura si cu mopul.Nu e treaba murdara.
Cum gasesti profesionistii de care vorbesti?
Chiar te rog sa ne luminezi!
Depinde de ce anume ai nevoie, pentru renovari interioare cunosc cativa, pentru lucrari electrice, altceva, sudori cativa, majoritatea intorsi de afara pentru familie.