| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, v-ați surprins vreodată colegii de munca făcând sex în sala de ședințe? Dacă da, cum ani gestionat situația? V-ați alăturat sau ati fugit sa ii pârâți la șeful? V-ar plăcea sa faceți sex cu un coleg/a de munca în sala de ședințe?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Locul meu de muncă e un hotel. Cu peste 150 de paturi.
De ce ar face cineva sex în altă parte când sunt atâtea paturi disponibile? N-am cui să-i pârăsc că eu sunt șeful.

22 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu voi deranja. Ii lasă să continue ce au început, sa se simtă bine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sala de sedinte are geamuri... nu merge

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Hammurabi):

Bossule respect! Ai făcut sex cu vreo camerista la ele în camera printre așternuturi?

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru suntserios):

Si? Care e problema?

| sofisis a răspuns:

Intr-o sala de sedinte nu cred ca are tupeu decat patronul sa faca sex. Si doar daca nu are geamuri.
Nu am surprins si sincer nici nu-mi doresc

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pai nu o sa fiu suprins, ii vad din prima

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru sofisis):

De ce sa nu iti dorresti? e un lucru firesc

| Hammurabi a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Am făcut-o cu o cameristă pe la vreo 16 ani, când conducea taică-meu hotelul. rolling on the floor

Bravooooo frate, respectele mele. era în varsta femeia sau aveați doar tinere angajate?

| LordCristobal a răspuns (pentru suntserios):

Pui draperii si perdele la geamuri si nu se mai vede nimic.

| sofisis a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Sa vad colegi de munca facand sex? Nu, chiar nu mi se pare ceva firesc

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LordCristobal):

Perdele in sala de sedinte?

| LordCristobal a răspuns (pentru suntserios):

Da

| Hammurabi a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Avea vreo 30 și ceva. Mă iniția. laughing

| VoidEternal a răspuns (pentru suntserios):

Da, nu-i problema, dar trebuie sa se asorteze cu covoarele și mileurile. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru VoidEternal):

Tu ai văzut cum arată tv astea acum, mici și subțirele. Cum dracu mai pui mileu pe el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi avem cancelarie, la școală. În cancelarie recunosc că încă nu am avut fantezii, nici eu cu cineva, nici să-mi închipui colegi făcând ceva, slavă Domnului, nici nu am prins pe nimeni, vreodată, în vreo cancelarie. laughing))) Deși acum că vorbesc despre asta, claaar de mâine când voi intra în cancelarie, o să am niște imagini mentale fantastice și niște fantezii. happy

Însă recunosc că de când mă duc la baie să mai ud buretele, să schimb găleata sau să iau o pastilă, am avut mii de fantezii cu baia școlii, anul trecut recunosc că aveam fantezii cu elevii de generală, Gosh, nu eu cu ei, ei între ei, dar mă mai întrebam așa uneori, care ce-o fi făcând pe acolo happy mai ales că ăia din București erau mai destupați la minte, mereu găseam desene pe ușile băilor. laughing)) Aici la țară, nu știu ce învârt și ăștia, dar încă mă mai întreb așa uneori.

Însă anul ăsta chiar am avut niște fantezii și personale, ce poate fi mai fascinant decât baia școlii, acum profesor, dar furișându-te de la vreo oră sau în vreo fereastră, să pui în practică niște fantezii, atât singur cât și cu cineva. happy Însă persoana ar trebui adusă din exteriorul școlii deoarece mi se pare creepy să ai relații sexuale cu un coleg/colegă/șef. happy Ehhh, sună palpitant cu un părinte totuși. laughing)))) Nu știu de ce pe ființa umană o atrage totuși imoralul și pericolul? happy

| VoidEternal a răspuns (pentru suntserios):

Pe proiector...

Bravo frate, tot respectul! te admir

| iulia0514 a răspuns:

Nu! Dar dacă chiar vrei pot verifica pe înregistrări ca avem camere în sala de ședințehee hee

| adorbanii a răspuns:

Maș alătura

| Octavian81 a răspuns:

Eu fantezii sexuale cu o colegă, sex la serviciu. Într-un loc retras.