Se oftica pentru ca ele mai vor sa agate sau sa se uite barbatii dupa ele, din pacate nu o sa se mai intample . Si de aceea vor ca fetele sexy si single sa fie la fel de nefericite ca ele.
Nu poti fi invidios pe singuratate. Nu cred ca e o ironie, doar ca o familie iti aduce multa fericire, atat de multa incat nici nu puteai banui pe vremea cand nu o aveai. Si atunci cand vezi o femeie frumoasa, care ar merita din plin sa fie fericita alaturi de o familie, ii sugerezi sa renunte la singuratate in favoarea fericirii (pana nu ai o familie ai impresia ca esti fericit singur, dar apoi iti dai seama cat de goala era viata si cat timp ai pierdut pe prostii superficiale care nu ti-au adus, de fapt, nici o satisfactie). Cum ar putea fi cineva care are familie fi invidios pe cineva care nici nu stie cum e sa ai o asemenea bogatie? E ca si cum ai spune: ati vazut cum bogatii ii ironizeaza subtil pe cersetori, intrebandu-i daca e bine sa nu ai casa, sa fii flamand, infrigurat si bolnav? Si sa crezi ca sunt invidiosi pe faptul ca atunci cand traiesti pe strada, din mila trecatorilor si nu ai casa si serviciu nu platesti impozite.
Ar trebui sa atragi atentia respectivelor fete, cele pomenite de tine, ca nu vor reusi sa obtina ceva in viata daca vor continua sa faca totul "cacand..." in continare.
De data asta ai pus și tu o întrebare
''ne-stupidă'' dar tot conține clasicul ''fata sexy și single'', nu știu ce ai cu aceste cuvinte.
Revenind la întrebare, acum ceva timp am văzut o asemenea întâmplare, când fata/femeia căsătorită, 2 copii, 26 de ani a întrebat o fată de 18 ani, dacă are iubit, când își face unul, când se căsătorește, într-un fel sau altul mi se părea asaltată de întrebările ei și oricum era foarte vulgară din toate punctele de vedere.
Eu am rămas surprins de faza asta și m-a luat durerea de cap când am auzit.
Astfel de persoane mi se par penibile.
Probabil invidioase cum zici tu și cu un tupeu incredibil, nu agreez astfel de oameni care încearcă să te influențeze în ale lor sau care doar au plăcerea să te pună într-o postură jalnică că ''așa vor ei''. Dacă ''fata sexy și single'' este destul de inteligentă și încrezătoare pe ea, ar da cu flit tuturor curioșilor din jurul ei.
Bineînțeles, nu poți generaliza, sunt oameni și oameni, unici în felul lor.
Și varianta Brigaelei este valabilă, doar că ce am văzut eu nu arăta asta.
Doamne iarta-ma, sunt un mare pacatos.
Nu am putut sa ma abtin in a rade la poza ta de la avatar...
Pe cand un nou serial?
Am vazut toate sezoanele din "La Cabana" si "Fata Sexy si Single"
Femeile urasc femeile, la asta se rezuma totul. La un fost loc de munca a trebuit sa impart biroul cu inca 6 femei, pentru o luna sau doua. Cate mi-au auzit urechile in perioada aia nu imi vor mai auzi niciodata. Prefacatorie si barfa la greu, 7 ore discutau despre ce faceau ceilalti, o ora munceau. Am cunoscut fosti puscariasi mai umani decat cuibul ala de vipere. Cand vei cunoaste in sfarsit o femeie, la cabana sau pe unde mai visezi tu, sa nu o lasi sa se mai apropie de alte femei, vreodata. Mai bine las-o singura cu prietenii tai, nimic nu are o influenta mai negativa asupra unei femei decat alta femeie. Cred ca atunci cand le-a gandit natura nu se astepta ca pe pamant sa existe mai mult decat o femeie, in acelasi timp...
Nu ai vazut tot din cabana, mai am destule intrebari pe care as dori sa le pun, dar am primit avertizare de la admin sa nu mai pun intrebari cu cabana
Pentru mine daca se poate, ce nume are fata sexy si single?
Sau sunt mai multe?
Daca te decizi sa continui serialul, vreau abonament.
Mutubal întreabă: