Cu sigur ca te place...dar pare sa fie rusinos.Ai sa vezi va fi tot bine doare ai putina rabdare. Poate se va decide sa se apropie de tine! succes. pooop
De cele mai multe ori si lui ii place deci. nai nimic de pierdut daca si tie iti place Go Go Go!
Pai asa fac si eu cu o fata de la un timp si nu e o vrajeala, poate te place si el, aveti ceva prieteni comuni?
Da asa e si daca ai vreo sora vara de 13 ani ia id meu voineagdenis
Daca iti place de el si observi ca si el pare atras de tine, baga-te cu el in vorba, vezi cum se comporta, iar daca iti da de inteles ca te place, pai merita sa incerci
Sunt exact in situatia ta Doar ca eu sunt baiat Imi place foarte mult de o fata sunt foarte indragostit de ea Imi este atit de greu sa i spun ce simt pentru ea! De teama sa nu cad intr o situatie foarte penibila! De fiecare cind o vad o privesc foarte patrunzator o salut si cam atit ~~~Deci te asigur ca acel baiat Te place ~~~Iti Garantez~~~suta la Suta~~~
Poi posibil sai pari simptiqa baiatul care te place cu adevarat orikat de timid ar fi daca te place tot incearca sa vbska cu tine...p cd idiotzii astialaltzi cu vrajeala lor fac multe si las si impresii multe asa ca mai bine ar fi sa fii pasiva sa nu pui suflet pentru el... Daca intr-adevar te place va incerca sa vbska cu tine intr'un final,,,,
Vrea sa te faca numai din priviri )) asta-i toata faza. sa te cucereasca doar din ochii si gesturi
beausingurlamasamea întreabă: