anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. M-am indragostit de un tip.cand ma vede se uita insistent la mine imi zambeste dar niciodata mai mult. Oare el ma place sau e doar o vrajeala? fundita pentru cel mai raspuns...

Răspuns Câştigător
| Delish0s a răspuns:

Cu sigur ca te place...dar pare sa fie rusinos.Ai sa vezi va fi tot bine doare ai putina rabdare. Poate se va decide sa se apropie de tine! succes. pooop

8 răspunsuri:
| JackTheRipper a răspuns:

De cele mai multe ori si lui ii place deci. nai nimic de pierdut daca si tie iti place Go Go Go!

| vladmR a răspuns:

Pai asa fac si eu cu o fata de la un timp si nu e o vrajeala, poate te place si el, aveti ceva prieteni comuni?

| Katakito a răspuns:

Te placewinking dar poate ii e rusine sa-ti zica si de aceea se uita insistent happy

| dennisu a răspuns (pentru JackTheRipper):

Da asa e si daca ai vreo sora vara de 13 ani ia id meu voineagdenis big grin

| D0zzz a răspuns:

Daca iti place de el si observi ca si el pare atras de tine, baga-te cu el in vorba, vezi cum se comporta, iar daca iti da de inteles ca te place, pai merita sa incerciwinking

| VadTot a răspuns:

Sunt exact in situatia ta Doar ca eu sunt baiat Imi place foarte mult de o fata sunt foarte indragostit de ea Imi este atit de greu sa i spun ce simt pentru ea! De teama sa nu cad intr o situatie foarte penibila! De fiecare cind o vad o privesc foarte patrunzator o salut si cam atit ~~~Deci te asigur ca acel baiat Te place ~~~Iti Garantez~~~suta la Suta~~~

| ZuZu16Bby a răspuns:

Poi posibil sai pari simptiqa baiatul care te place cu adevarat orikat de timid ar fi daca te place tot incearca sa vbska cu tine...p cd idiotzii astialaltzi cu vrajeala lor fac multe si las si impresii multe asa ca mai bine ar fi sa fii pasiva sa nu pui suflet pentru el... Daca intr-adevar te place va incerca sa vbska cu tine intr'un final,,,,happy

| catalin2you a răspuns:

Vrea sa te faca numai din priviri laughing)) asta-i toata faza. sa te cucereasca doar din ochii si gesturi