| bogz a întrebat:

Hey! M-am saturat de toti oamenii astia rai si invidiosi.Sa ma judece dupa masina pe care o conduc, dupa oamenii cu care umblu, dupa lucrurile pe care le fac, dupa cum ma imbrac.Mai ales unele tarfe de pe la mine din liceu.Fac unele glume de tot cacatul si sunt destul de usor afectat.Incerc sa-i tin departe ca doar nu-mi sunt prieteni, dar tot ma intalnesc cu ei, cel putin momentan.Ma straduiesc foarte mult sa invat sa realizez ceva si vin niste betivani de weekend, niste pierde-vara si imi strica buna-dispozitie.Nu mai vreau. Ajutati-ma, stiu ca peste ani o sa fie altfel, dar vad niste cacaciosi din astia care imi rad in fata, care nu stiu ce inseamna viata si iau totul in gluma, mi-e greu.

Răspuns Câştigător
| Marius875 a răspuns:

Pai, depinde daca din tot ce ai spus mai sus pare ca ai o situatia materiala buna, e normal ca aia merg cu autobuzu la scoala si tu cu masinia.
Aia se intraca de la second-hand si tu de la zara etc.E normal sa fie gelosi

10 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Si ce sa-ti facem noi? Asta e, fii barbat si treci peste. Toata viata o sa intalnesti oameni de genul. Ignora si cam atat.

| Aasdfghj a răspuns:

La orice pas o sa intalnesti oamenii de genul. Trebuie sa fii puternic si sa le arati ca nu iti pasa de parerile lor, chiar daca nu e asa. Incearca sa eviti oamenii din jurul tau care sunt asa. Fa in asa fel incat sa fii inconjurat de oamenii ca si tine.

| Felys a răspuns:

Nu esti singur pe plantatie, in viata vei intalnii tot felul de caractere, tu trebuie doar sa stii cum sa iti alegi prietenii si cum sa te detasezi complet de persoanele non-grata, chiar nu are de sa sa pui la suflet barfele unor neaveniti, vezi-ti de drumul tau si lasa-i pe ei sa se impiedice

| Innsbruck a răspuns:

Asta-i Romania...eu o sa plec de aici.

| Drolja a răspuns:

Fă o manea pe tema asta.

| JokerDeaD a răspuns:

Inteleg in mare parte ce simti, nu sunt departe de tine.

Ce fac eu ca sa nu ma enervez cand ii vad?

Aplec putin capul incat sa nu le vad mutrele tuturor tarfelor si idiotilor, apoi castile in urechi si ascult muzica cat mai vesela (poate iti place: https://www.youtube.com/watch?v=hnQKE5w7SIo ). In final am avut o zi perfect, mai ales cu un soare sclipitor si cerul limpede. :D

| Lawliet14 a răspuns:

Esti un imatur, eu trec pe langa unele ca si cum nici nu ar fi. laughing De ce nu te orientezi catre fetele pe care nici macar nu le-ar interesa daca ai masina sau nu? Sau spre fetele care s-ar urca in mai orice masina? Fetele pe care le-ar interesa persoana ta?

| bogz explică (pentru Lawliet14):

Ai dreptate, dar e greu.

| Lawliet14 a răspuns (pentru bogz):

Te vei maturiza, pentru ca tu ai o fundatie sanatoasa dar esti influentabil. E foarte greu, stiu. Dar cu cat mai repede, cu atat mai bine!

| veryhonest a răspuns:

Oamenii astia se numesc aroganti sau involuati. Un om cu mintea la cap nu judeca un om dupa imbracaminte, stare financiara etc.