Din moment ce nu te caută, ori este prea orgolios și așteaptă să faci tu prima pasul asta, ori nu îl interesează suficient. Poate a descoperit că tu nu ești așa cum ar fi vrut el, ceea ce este total greșit, din moment ce iubești/placi o persoana pentru ceea ce este ea și nu pentru ce ai vrea tu sa fie. Ar fi trebuit să îi mai explici și faptul că dacă tu nu tii la el într-un mod mai evident, asta nu înseamnă că nu o faci totusi + să aibă răbdare și să te ajute sa te deschizi mai mult față de el. Greseala e de partea amândurora.
I-am explicat ca uneori acțiunile mele nu indica exact ceea ce gândesc şi simt cu adevărat. Şi ai dreptate în privința orgoliului. Şi eu sunt cu orgoliul mare
In orice cearta, despartire sunt ambii vinovati. Poate el dorea cu totul altceva. Un barbat ce te iubeste nu vine si te critica de fiecare data, ca ceea ce faci nu e bine, ca ar trebui sa il asculti, iti spune de aspectul tau fizic. Deja nu e bine, e genul de barbat egoist ce asteapta sa faci totul asa cum iti spune. Ai putea sa il saluti si atit. Greseala ta e ca nu l-ai cunoscut suficient de bine si ai avut prea multa incredere in el.
anonim_4396 întreabă: