Hey!
Din comportamentul lui fata de tine reiese ca te place! Iar in privinta faptului ca nu te prea baga in seama la scoala poate fi din faptul ca e timid cand vorbeste fata in fata cu tine chiar daca poate nu o arata(parerea mea).
pa-pa
Da sigur te place e 100% de unde stiu: ptc sunt cam exact la fel ca el oricum te place sunt absolut sigur
Te place. fii sigura de asta. asa a fost si la mine si.a fost o relatie destul de frumoasa..insa tipu era cam gelos. sper sa nu fie si cazul tau :*
Sincer am dat de intrebarea asta intamplator si vreau sa zic ca tipul este gen melancolic glumet si timid as sublinia timid deoarece poate se da in *stamba* cu tine dar sa stii ca un baiat care se baga in seama cu o fata si continua acest lucru inseamna ca o place crede-ma pe cuvand sunt cam la fel App cel mai bine ar fi sa il intrebi a iti dau o sugestie cum sa o faci ia-l de man si dul undeva mai retras.
PS: a nu se lua in considerare daca: individul s-a combinat cu alt cineva sau u te-ai combinat cu alt cineva ok )
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: