Nu mai baga deseama ce spun toate fetele poate ca tu esti mai dezvoltata si arati mult mai bine decat ele si se oftica ...Si cu baietii la fel daca unii rad nu inseamna ca toti o fac gusturile nu se discuta si ascultati mama stie ce face si iti vrea doar binele sper ca te-am ajutat
Maica-ta cam stie ea ce stie.Se spune ca sutienul purtat de la virste fragede, sau cel putin asa stiam eu, face ca pieptul sa se lase mai repede.
Cumparati singura un sutien si nu ii spune mamei tale ca il porti sau spune-i ca te dor foarte tare sani(la mine asa a mers)
Cu o bustiera rezolvi problema. Nu purta sutien de acum, mai tarziu vei regreta mai ales daca ai sanii maricei
Incearca nsa ii spui mamei tale adevarul.Ii pos ti propune sa porti macar bustiere si cu timpul te va lasa sa porti si sutien. Funda?
Fetele sunt invidioase, poți purta o bustieră dacă, mama ta nu vrea sutien de la vârsta ta. Oricum e un lucru bun, în tinerețile mele fetele abia de la 16-17 ani purtau sutien, adevărul este că nu se dezvoltau așa repede cum se întamplă în prezent.
Poarta-l fara sa stie mama ta.eu nu suport sutienele, asa ca port bustiere sau sutiene fara sarma.sunt si ieftine si bune.
Vorbeste cu o prietena a mamei sa-i explice si ea situatia. Cred ca greseste ca nu te lasa sa porti sutien.
Mama ta greşeşte când nu te lasă să porţi. Spune-le că băieţii se holbează la sânii tăi(şi chiar aşa fac) şi că e inestetic că se vadă sânii prin maieu, nu mai zic de indecenţă, la şcoală. Să nu mai creadă toate miturile cum că nu mai cresc sânii sau se lasă, sutienul nu afectează cu nimic creşterea lor, mai ales dacă îl alegi pe cel potrivit.
Spune-i daca te lasa sa iti cumperi o bustiera te pup succes sau explica-i lui maicata ca la sport iti trebuie si sa te lase macar la sport cu sutien!
NU LE BAGA IN SEAMA! Cunosc genul asta de fete si mai bine le ignori decat sa te certi k ele si poarta si u o bustiera, ceva daca se vede asa uratt sau cumparati un sutien fara sa stie maicata..nustuu eu nu am nicio problema k mama
Simplu:acasa ascult-o p mama, la sport pune-ti sutien; e destul d ieftin si ti-l poti achizitiona singura.