| OanaDD a întrebat:

Hey,

Pentru a o face in masina cum sa ma pregătesc? Gen cu ce sa ma imbrac sa fie mai simplu. Va fi pe seara undeva la padure dar tot nu as vrea sa ne vada cineva.
Pupici!

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.In locul tau as alege alt loc.laughing Si nu uitati de prezervativ.

| Michele7 a răspuns:

Din întrebarea ta am înțeles că este o întâlnire secretă. Sper că nu te apuci să ieși cu bărbați însurați sau băgați într-o relație. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poarta o rochie mai largă, din bumbac și sandale.

| RogerRon a răspuns (pentru Michele7):

Dar de ce nu? Lasa fata sa iasa cu cine vrea happy

| Violleta2022 a răspuns:

Politia si jandarmii care patruleaza zona vin pe acolo, ca stiu ce se intampla seara.
Iar iesi cu "babalacul" ala, cat dublu varstei tale?
Inca nu te-ai lamurit ca esti doar pentru satisfactia madularului lui, fara sa te repecte si sa te aprecize, ca pe o femeie normala?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. În afară de haine, cum ar fi o rochie, nu știu cum ai putea să te pregătești mai ușor pentru sexul în mașină plus că în mașină ar trebui să fie ceva spontan nu pregătit laughing

Mult succes anyway

| ania a răspuns:

Dacă îți e rușine Sava vadă cineva, mai bine nu da deloc. Cauta o fata care sa îți placa, cazi dacă e reciproc, pregătește-te cu un i el, ia-o de nevasta și atunci nu mai trebuie sa te ascunzi de ni e i, nici măcar sa te justifici fata de propria contiintaSexul fără căsătorie nu e bineicuvântat de Crearor, aduce nefericire pe termen lung.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ania):

Trebuie de fiecare data sa precizezi ca sexul fara casatorie iti aduce TIE nefecicire. Habotnicia ta nu se aplica tuturor.
Ai o grava obsesie din a crede ca habotnicia ta se aplica tuturor. Trebuie sa te vindeci de asta.

| jorjache a răspuns:

Cel mai important sa-ti dorești, sa simți ca merită. Si curățenia