Buna.Fiecare baiat are gusturile sale propii. Daca ii place rockul, poti sa ii iei un tricou cu o formatie care ii place din IDM. Daca este genul de baiat mai linistit ii poti lua un parfum barbatesc.Sa nu uiti sarutul dupa ce ii inmanezi cadoul.Bafta!
Ai putea da comanda puzzle cu o poza de a voastra si sa o stringeti impreuna e foarte super eu pe iubitul meu l-am kinuit vreo 2 ore
Pai depinde ce ii place prietenului tau
De exemplu :
-un parfum
-Un ceas (care ii v-a aduce mereu aminte de tine)
-O lada de bere(Glumesc)
-Un album foto cu pozele voastre.
Buna pai ii poti lua multe un ceas frumos.un parfum care stii ca-i place...o rama cu poza voastra sau o cana cu poza voastra asa va bea din tine mereu succes si La multi ani pentru iubi tau ^-^
Parerea mea este ca nu trebuie neaparat ceva cumparat. Fa-i o petrecere surpriza si cadoul tau poate sa fie si ceva cumparat ( ceas, telefon) sau un sarut :X. Cam asta e parerea mea
Daca face 18 ani cumpara chesti de oameni mari daca nu cumpara parfumuri si din astea
Iti zic ceva ce sigur ii va placea. ma poate contrazice orice baiat care nu e de acord. deci: de ziua lui, cand v-o puneti, mai adu cu tine cel putin o prietena va fi mult mai fericit decat cu un ceas )
Un parfum, o ieseala la film care sa se termine cu o masa in oras si o plimbare romantica in parc Merge si o perna personalizata cu chipul tau ( pentru noptile in care ii lipsesti ) Succes!
Poti cumpara un parfum de aici https://www.tripleclicks.com/ECA/ECAMyStore.php?id=11993
Anonim519 întreabă: