| Rucsiii95 a întrebat:

Hey, peste 2 saptamani este ziua iubitului meu. ce as putea sa-i cumpar? Am ceva idei, dar mi-ar face placere sa le aud si pe alea voastre! happy Multumesc anticipat.

15 răspunsuri:
| piTiCcu a răspuns:

Pai depinde ce ii place prietenului tau
De exemplu :
-un parfum
-Un ceas (care ii v-a aduce mereu aminte de tine)
-O lada de bere(Glumesc) laughing
-Un album foto cu pozele voastre.

| Gogu06 a răspuns:

o tricicleta

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Un tricou personalizat cu un text haios sau o imagine amuzanta big grin

| BlackFlowerzBoy a răspuns:

Cel mai bun este un ceas parerea mea.happy

| MadaMadalina1234 a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie neaparat ceva cumparat. Fa-i o petrecere surpriza si cadoul tau poate sa fie si ceva cumparat ( ceas, telefon) sau un sarut :X. Cam asta e parerea mea
happy

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Fiecare baiat are gusturile sale propii. Daca ii place rockul, poti sa ii iei un tricou cu o formatie care ii place din IDM. Daca este genul de baiat mai linistit ii poti lua un parfum barbatesc.Sa nu uiti sarutul dupa ce ii inmanezi cadoul.Bafta!

| Munteanu_Liviu_1987 a răspuns:

Iti zic ceva ce sigur ii va placea. ma poate contrazice orice baiat care nu e de acord. deci: de ziua lui, cand v-o puneti, mai adu cu tine cel putin o prietena big grin va fi mult mai fericit decat cu un ceas laughing)

| Prose15 a răspuns:

Daca face 18 ani cumpara chesti de oameni mari daca nu cumpara parfumuri si din astea

| girl00 a răspuns:

Bunahappy pai ii poti lua multe love struck un ceas frumos.un parfum care stii ca-i place...o rama cu poza voastra love struck sau o cana cu poza voastra asa va bea din tine mereuhee hee succes si La multi ani pentru iubi tau ^-^

| Lik3BoSS a răspuns:

Dai o tableta sau un iphone 5laughing)

| Atheea a răspuns:

Un parfum, o ieseala la film care sa se termine cu o masa in oras si o plimbare romantica in parcwinking Merge si o perna personalizata cu chipul tau ( pentru noptile in care ii lipsesti ) Succes!

| Rucsiii95 explică (pentru がさいゆの):

Nu ii place rock-ul. laughing e fotbalist de meserie happy Iti multumesc oricum!

| Rucsiii95 explică (pentru girl00):

Cred ca am sa aleg un ceas big grin, multumesc de urare :*!

| Iubiţica95 a răspuns:

Ai putea da comanda puzzle cu o poza de a voastra si sa o stringeti impreuna e foarte super eu pe iubitul meu l-am kinuit vreo 2 ore big grin