| Charm a întrebat:

Hey, peste o saptamana plec in excursie si vin si tarfele clasei. Puteti sa imi spuneti ce farse le-as putea facem dar nu foarte rele ca sa nu se creeze probleme cu dirigu pentru ca nah suntem in a 7a. Deci? Am nevoie urgenata. DAU

5 răspunsuri:
| drhotzu a răspuns:

Tarfele clasei? in clasa a7a?
damn!
si eu a trebuit sa astept pana in clasa 11a ca sa apara aceasta categorie distincta.
ba da precoce mai sunteti. dar voi de invatat cand va apucati?
si sunt tarfe de ce si-o trag cu toti dar numai cu voi nu?

| Syaaa a răspuns:

1)Farsa clasicalove struck cu pasta de dintiihappy cand adorm *show time* le aplici putina pasta de dintsi pe moxrolling on the floor
2) Alta farsa clasica: cand adorm:X deseneaza'le cu marcaru ceva amuzant pe fata si daca chiar vrei poti sa le scrii pe frunte ceva penibil:*
3)Baga'le pasta de dinti in papuciwhistling little surprise:X rolling on the floor
4)Fa'le o scrisoare in care zici de un "admirator secret" si le chemi intr-un loc si apoi arunci cu ceva pe elelaughing de preferat nisip rolling on the floor)!
5) comploteaza cu un baiat impotriva lor: fa`l sa para indragostit de una din elehappy si cand sa dea sa o sarute apari tu din spatele baiatului si ii dai un jet de flegma la aia pe fata rolling on the floor))))))
6) pune`ti pasta de dinti in palma si apuc`o pe una din ele de manabatting eyelashes[penibil cand o sa simta rolling on the floor]
hihihidevil baftarolling on the floor! 4, 5, 6 le'am gandit eu devil rolling on the floor

| Zo0omy a răspuns (pentru Syaaa):

Doamne,tu esti in clasa a 1-a? LOL auzi sa arunci nisip pe ele

| GhostStar a răspuns:

Let's see vorbesti cu maestrul care a speriat 3 profi +diriga anul trecut
1)Farsa clasica by ghost:Urla ca un lup(incepi usor, urci si apoi cobori)
2)Daca stati in cort sa la o cabana ceva du-te la geamul lor costumat intr-o fantoma ceva(daca is pitzi normal ca o sa creada).
3)Fumigenaaaaa(clasica by ghost)
Fa o fumigena din mingi de ping-pong
Folie de aluminiu+mingi taiate in bucati mici+ rumegus+frunze verzi apoi ii dai foc la un capat(fum toxic 20%)

| Syaaa a răspuns (pentru Zo0omy):

Mdea:X Scopu scuza' mijloaceletongue