Îhm,pai daca ea te place pe tine si nu pe el, prietenul tau ar trebui sa se impace cu ideea daca iti e adevarat prieten. Tu in acelasi timp ar fi trebuit sa.i spui lui ce se intampla, pentru ca in momentul asta tu nu esti sincer cu prietenul tau! Tbh nu ar trebui sa lasati o fata sa se bage in prietenia voastra!
Mda dar lui i-am lasat 4 fete . 1 cu o fata de la scoala care si ea voia sa steie cu mine dar el o placea i-am lasat-o lui, bun a stat cu ea 2 zile (dar el nu renunta-se la ea cu toate ca ea s-a despartit de el.) Si cu 2 am vorbit eu cu ea ca amicul meu o injurase ca cateva zile in urma habar-n-am de ce. Am incercat i-am explicat fetei acelea ca trebuie sa il accepte pe amicul meu exact cum ii, cand a fost aproape sa se cupleze cu ea, ea a spus,, nu`` din gluma sa vada cum reactioneaza si el a injurat-o a facut-o in fel si chip cred ca de restul nu mai trebuie sa iti zic ) ce sfat mi-ai da acum
In acest caz daca iti place si te place, stai cu ea, prietenul tau ar trebui sa inteleaga, iar daca nu intelege nu ti.e prieten