| FlorinMarius123 a întrebat:

Hey sa incep : Eu sunt aproape de a sta cu o fata de care imi place mult si ei de mine dar acuma mai are cateva olimpiade si gata de fapt doar maine la romana si dupa aia cred ca putem fi impreuna.Dar problema ii ca la amicul meu ii place si lui de ea dar ea nu-l place si eu nu i-am zis ce se intampla intre mine si ea. Cum as putea sa ii spun? Va rog ajutati-ma dau funda

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

Îhm,pai daca ea te place pe tine si nu pe el, prietenul tau ar trebui sa se impace cu ideea daca iti e adevarat prieten. Tu in acelasi timp ar fi trebuit sa.i spui lui ce se intampla, pentru ca in momentul asta tu nu esti sincer cu prietenul tau! Tbh nu ar trebui sa lasati o fata sa se bage in prietenia voastra!

2 răspunsuri:
| FlorinMarius123 explică (pentru KamaSutra):

Mda dar lui i-am lasat 4 fete sad. 1 cu o fata de la scoala care si ea voia sa steie cu mine dar el o placea i-am lasat-o lui, bun a stat cu ea 2 zile (dar el nu renunta-se la ea cu toate ca ea s-a despartit de el.) Si cu 2 am vorbit eu cu ea ca amicul meu o injurase ca cateva zile in urma habar-n-am de ce. Am incercat i-am explicat fetei acelea ca trebuie sa il accepte pe amicul meu exact cum ii, cand a fost aproape sa se cupleze cu ea, ea a spus,, nu`` din gluma sa vada cum reactioneaza si el a injurat-o a facut-o in fel si chip sad cred ca de restul nu mai trebuie sa iti zic ) ce sfat mi-ai da acum

| KamaSutra a răspuns (pentru FlorinMarius123):

In acest caz daca iti place si te place, stai cu ea, prietenul tau ar trebui sa inteleaga, iar daca nu intelege nu ti.e prietenbig grin