Hey salut, Cum mă pot SARUTA pe GURA cu o FATA? (Nu vreau răspuns de genul lasă că ești prea mic pune mâna și învață) eu vreau DOAR sa O SARUT dar nu știu, hellp.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Https://www.dictionarroman.ro/? c=s%C4%83rut
Eu zic sa sa bine sa astepti cresti nitel/Asfel, risti sa ti-o iei pe cocoasa de la fata sau parintii ei.Mai ales daca o faci fara voia ei!
Deci, eu iti explic in amanunt cum sa faci, nu te trimit sa pui mana sa inveti la scoala.
O privesti in ochi si intre timp iti apropii capul de capul ei cu o viteza de 0, 048 km/h - nu mai repede, ca o sperii sau daca se apropie si ea, va puteti rupe dintii. Nici mai incet ca nu va stii ce vrei asa, cu incetinitorul.
Iti fixezi tinta, cu buzele tale sa dai in buzele ei si continui miscarea la viteza constanta de 0, 048 km/h - mentinerea constanta a vitezei denota hotarare si incredere.
WARNING! - Daca se retrage, franeaza. Cel mult ii aranjezi parul, cu degetele. Daca are.
Daca nu se retrage continui miscarea si in momentul in care esti super aproape de buzele ei, franezi in asa fel incat - tinand cont si de faptul daca capul ei ramane static sau se apropie cu o viteza "x" de tine, impactul sa nu fie brutal; in cazul acesta ii calculezi viteza de miscare si calculezi viteza totala relativa dintre capul tau si capul ei, pentru a avea idee despre forta impactului si a calcula momentul in care sa iti franezi actiunea de apropiere, tinand in cont faptul ca o franare brusca la fel ca un impact brutal, ar strica momentul.
Daca cumva ai dificultati, iti las a doua lege a lui Newton sa calculezi forta impactului:
F = m (v1-v2) / (t1-t2)
Bineinteles ca nu trebuie sa iei in calcul doar cati Newton metru va avea impactul, ci si forta de apasare posterioara impactului, si care poate varia pe timpul sarutului, fie din decizie proprie, fie din decizia partenerului care hotaraste sa aplice o forta superioara fortei de reactiune, sau inclusiv micsorarea fortei de reactiune - caz in care ar trebui sa te intrebi daca vrea sa continue interactiunea.
Forta de apasare, care asa cum spuneam poate varia pe parcurs, undeva pe la 9, 8067 Newton metru (cu usoara variere in functie de moment); dar ia in considerare suprafata, ca daca saruti una din asta cu buze mari, va fi pe o suprafata mai mare si deci va trebui sa aplici mai multa forta pentru a genera aceeasi forta de apasare, adica presiune. Iti las aici formula, daca te intrebi cum poti controla forta de apasare:
P=F/S
Sper ca ti-am fost de folos; sa ne scrii cum a fost experienta.
Un salut
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (13.59.17.200) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro