Iti garantez ca acest sfat este cel mai bun din viata ta
baga-te in alta relatie
mai ia niste palme
mai sponsorizeaza niste fete
mai indragostestete de cateva ori
mai crede de cateva zeci de ori ca o sa fie bine cu aia cu ailalta cu cealalta si iubestele pe toate pana cand o sa descoperi ca multe dintre ele sunt doar curve materialiste infumurate fandosite superficiale ale caror mame erau identic cu ele si mamele lor erau la fel de profitoare si dupa ce o sa te umpli de rani si o sa descoperi ca ce se naste din pisica soareci mananca
sau ca si mama ei a fost o
pentru ca si mama ei a fost o
pentru ca si mama mamei ei a fost o
in 99, 995% din cazuri atunci cauta-ma sa iti spun unde poti gasi o fata care sa nu te mai insele
de fapt iti spun acum
mergi in Sebes judetul alba la biserica Baptista nr 1
si insoarate cu una cu batic si fusta pana la pamant
fata frumoasa sexi doar pentru tine
care nu isi arata goliciunea pe interent
si care nu o scoate la licitatie
si gata s-a incheiat povestea vei fi iubit si fericit
pentru ca nu o sa isi mai bata nimeni joc de tine
pentru ca altfel femeile astea sunt influentate de Mol si reclame
si saloane de infrumusetere unde ele se duc sa se dea mari cu cat de mult au reusit sa ii faca pe prosti pe fraieri sa le sponsorizeze
ca si cand ar fi un concurs intre ele
sa se laude care mai de care cu cat de multe mofturi si daruri le indeplinesc sclavii lingaii fraierii care umbla in limba dupa ele
si ele se folosesc de tine si cand nu mai ai bani incep sa iti spuna ca au foarte mult de pierdut ca sunt cu tine
si tu o sa le spui ca le iubesti
iar ele o sa iti spuna ca nu este bun la nimic ca tu le iubesti
tu nici nu stii cat ar putea ea sa castige de la altul
si te baga asa la concurenta si te tineacolo pana cand tu ajungi sa te imprumuti la camatari sa iti vinzi organe din tine
si ea o sa plece cu altul si pe tine o sa te lase fara ficat fara rinichi fara ichi
ca te-a impins sa faci credite peste dredite la provident crub sau cruk sau cum ii mai ceama pe unii sau pe altii cu refinataraea refinatarii refinatate
si te mai lasa si dator
plus ca mai face si un copil cu altul dar il naste pe numele tau
ca sa iti ceara bani bani bani
ca asa o aplauda bunicii ei
si oemanii dupa strada ei si vechinii de la bloc cu cati bani bani bani a reusit fundul ei sa produca
si nu mai conteaza ca a ajuns dansatoare la bara in Italia
ci acum o aplauda toti toata familia ei ca i-a cumparat o cada un wc si o masaina de spalat bunicii ei
si acum ea gata dansatoarea la bara a ajuns vedeta familiei
parca a suge surubul este cea mai nobila si frumoasa meserie pe care ea ar putea sa o faca pentru care toata lumea trebuie sa o aplaude
pentru ce masina si-a tras ea din dat filet
Dragul meu prieten ma bucur ca ti-ai facut cont aici. O sa fi uimit de ceea ce o sa gasesti pe site. Aici avem o comunitate frumoasa cu oameni carw au o experienta de viata bogata si cu siguranta vor incerca sa iti raspunda la cateva intrebari importante penteu tine. In ceea ce priveste prima relatie sa stii ca te va marca si defini toata viata. Nici o relatie nu se compara cu prima deoarece emotiile si intensitatea cu care ai trait acele momente la timpul respectiv au fost si raman unice. Dar trebuie sa incercam sa ne detasam usor usor deoarece devine obsesie si ne face rau. Daca atunci nu a functionat acum la maturitate gandeste-te ca pur si simplu nu a fost sa fie si ca nu a fost potrivire de caracter. Parerea mea este ca trebuie sa te departezi si sa lasi lucrurile sa decurga normal inca esti tanar si perechea potrivita va sosi la momentul oportun.
Degeaba o iubesti tu daca nu te vrea si este cu altul. Cauta si tu o fata cu care sa ai o relatie frumoasa si sa va iubiti cu adevarat.
Mulțumesc de sfat, mare adevăr vorbește..Scuze că am răspuns așa greu dar m-am culcat mai devreme
Mda,mulți mi-au spus așa, dar când ajungeam să vorbesc cu prietenii despre tema asta.Ei mă luau la mișto pnt că am fost in atâtea relații și eu stau ca prostul agățat de prima
Clar stai deoparte. De ce te-ai baga?
Plus de asta, ce mama ma-si de relatie ai avut cu ea? Una de 14 ani in care va injurati de mama focului, in care ea umbla si cu prietenul tau ...stupizenii de copii mici.