Fără frecventa e una iar ID este alta.
„îmi spun să aștept până după nuntă că chipurile e mare păcat să fac înainte"
Ce sa astepti dupa nunta daca nu iti dau voie sa iesi?
Parca ti-ar fi gasit deja mireasa de pe acum.
Nu procedeaza bine.
Nu nu îmi dau voie să îmi incep viața sexuală vad că ești greu de cap
Eu nu sunt greu de cap, altfel nu-ti raspundeam.
Tu nu faci diferenta.
Au dreptate, e mare păcat,. Daca chiar o iubești si esti un bărbat resoonsabil, insoara-te. Sexul fara casatorie are oricum postludiul ratat din cauza mustrarilor de constiinta. Nu te poti bucura cu adevărat de sex decât atunci când si constiinta te aproba, adica percepi in constiinta ca si Creatorul se bucura împreună cu tine de placerea ta.
Stai un pic, ce treaba are facultatea fara frecventa cu sexul si masturbarea ta zilnica?
Ca nu vad nici o legatura intre ele...
Părinții mei mi-au ales o facultate la ID tocmai pentru a mă supraveghea întrebarea mea era cum as putea sa îmi incep viața sexuală fără ca ei să știe...
Simplu: pretinzi ca trebuie sa mergi la anumite cursuri ca sa nu pierzi facultatea si iesi afara din casa.
In orice caz, poti sa-ti iei servici si poti sa faci absolut ce vrei fiindca aia peste 18 ani si legal, NU te poate tine nimeni cu forta in casa.
Poti chiar sa mergi sa le faci reclamatie la politie.
Stai in casa părinților, respecti regulile!
"eu unul vreiam sa îmi incep viața sexuală de vreo 2 luni"
la chestia asta, n-am replică. Bănuiesc că nu ai montat vreun dispozitiv cu lacăt...
Poți (și nu e rău deloc) să faci laba în continuare, dar e timpul să iei viața în piept și să trăiești singur. Ia-ți un job, o chirie și fugi!