Da, te place, da' nu vrea sa stea cu tine din cauza ca o sa faca misto prietenii lui de el dintr-un motiv sau altul. D-aia a lasat capul in pamant atunci cand te-a vazut si d-aia a inceput sa rada de tine atunci pe hol (ca era cu prietenii).
Da nu a ras de mine a ras de de varmiu ca i-am spus eu asa. deci ma place? si daca ma place de ce nu arata mai mult?>3?
Il interesezi,e atent la ceea ce faci si e pozitiv in ceea ce te priveste,probabil te simpatizeaza cu adevarat.
Te intrebi de ce nu face nimic,posibil sa se simta intimidat si sa astepte sa-l incurajezi putintel.
Faptul ca a lasat ochii in jos cand te-a vazut,desi cand ati trecut a spus ce a spus, e un semn ca ar vrea dar nu indrazneste.
Asa ca,reia conversatiile pe mess cu el,un "ce mai faci", un "te tot vad pe la scoala, dar nu prea imi vorbesti" si cate un zambet cand il vezi ar fi de ajuns cred.
Ca sa se schimbe lucrurile, trebuie sa faci ceva si tu, singure nu se pot schimba.
Multumesc dar eu am pus intrebarea sa vad doar daca ma simpatizeaza pentru ca nu il plac prea tare e doar dragut pentru mine,interesul meu e un alt baiat care vine mereu in clasa la mine,ne ureaza ore usoare,ne face cinste si tot zambeste si spune glume si acest baiat ar fi pe placul meu,dar ajung la un altul de care nu ma pot satura sa il privesc si el ma priveste dar nu imi da prea multe semne ca m-ar simpatiza,doar imi zambeste se joaca uneori cu privirea mea si m-a OPRIT ieri la scoala(a avut inspectie)si a iesit cu un scaun in cap si din toata scoala care era pe hol si care o cunostea m-a oprit pe mine sa-mi spuna "de unde e scaunul asta?"(noi nu cunoastem,nu am vorbit ),i-am spus ca nu stiu,si dupa s-a pus la capatul holului pe scaun si statea si vorbea cu niste prietene de ale mele si cand am venit eu a lasat de tot capul in jos si prietena mea incerca sa il piste si sa il gadile,credea ca e suparat,dar el nu schita nimic, De CE a facaut asta? EU am pus un pariu cu o prietena cu care se cunoaste (ca asa e moda sa fii cu "scaun la cap"la propriu)si ea m-a provocat sa fac si el la fel, si i-am zis ca o voi face foi fi cu "scaun la cap", asa poate ii intorc roata, fac la fel ca el si poate reusesc sa ma bag in vorba cu el.
1)POTI SA IMI DAI O PARERE?
2)POTI sa imi dai si alte sfaturi sa ma imprietenesc cu el?
In nici un caz sa nu iti pui si tu scaunul in cap,poti declara ca tu te-ai nascut cu scaun la cap si prima dovada ar fi ca nu-i nevoie sa ti-l pui in cap la propriu ca sa inteleaga lumea lucrul asta!
Baiatul asta cred ca pentru tine si-a pus scaunul in cap,ca sa-ti atraga atentia!
Nu e nevoie sa faci ceva, la cat e de inventiv va gasi el modul sa se apropie de tine, ajunge sa-i zambesti si daca iti vorbeste, sa-i raspunzi si tu!
Foarte haioasa povestioara cu scaunul, ca sa vezi ce i-a trecut lui prin minte!
Da asa e. Ieri am mers la magazin cu o prietena (eram intr-o pauza la scoala) si nu stiam ca va veni si el si am intrat in magazin si cat am asteptat cateva minute pentru ca mai era si altcineva acolo,mi-a zis prietena mea ca vine el si cu baiatul pe care il place,dar nu vrea sa recunoasca(ei doi sunt colegi )si au intrat in magazin erau mai multi baieti printre care si ei si eu am inceput sa comand si in timpul acela prietena mea a venit mai langa mine si simteam ceva la fund si am crezut ca m-am atins eu de ceva, cat asteptam comanda m-a mai atins o data, era baiatul de care imi place cu un pic in mana si tot il misca la fundul meu s-a pus fix in spatele meu, m-am intors de cateva ori la el si l-am privit si cat astepta si prietena mea comanda mi-a mai pus pixu' o data, m-am uitat la el insistand incercand sa il fac sa termine si rotea in mana pixu si se uita pe sus cand ma uitam la el si faza e ca atunci cand sa plecam m-am mai uitat o data la el si mi-a facut din sprancene )))))si l-a mai pus o data si atunci chiar m-a calcat pe nervi si i-am zi9s "maaaaaaaaaa termina" si am plecat.DIn urama noastra au venit si ei si cand au trecut ne-au zambit.
Nu mi se pare un gest prea frumos din partea lui ca a facut asta, dar totusi CE INSEAMNA?
Ah,tu ai nevoie de confirmari, esti nesigura inca, asa ca te asigur ca baiatul te simpatizeaza, tine sa-ti atraga atentia cand e in preajma ta...lasa-l sa se desfasoare, la un moment dat va indrazni sa deschida si gura, sa-ti spuna ceea ce doresti sa auzi!
Pentru ca te place.
KatiMe27 întreabă: