Buna,off te inteleg perfect,prin asta trec si eu acum,te inteleg cat de mult doare si cat iti este de greu.
Este normal sa fie asa pentru ca ati avut o relatie destul de lunga,un an nu este o zi,o ora etc,ai investit multe sentimente, ai pus suflet si acum este normal sa doara s sa iti fei greu sa treci peste.
Trebuie sa incerci sa treci peste, pentru ca asa te vei distruge si mai mult si nu va fi bine.Incearca sa iti gasesti o activitate care sa iti ocupe timpul ca sa nu te mai gandesti la el,uita-te la tv,asculta muzica vesela,iesi cu pritenii orice activitate care sa te faca sa mai uiti din durere.
De asemenea trebuie sa il scoti si din inima ta,si anume:stergandu-i numarul de telefon,sa ii dai ig pe mess,sa stergi pozele cu el,mesajele de la el, orice ce iti poate aminti de el, pentru ca daca le vei pastra tie iti vei face rau.Stiu ca poate o sa ti se para greu la ceea am spus dar numai asa vei putea sa reusesti sa il uiti,pentru ca daca le pastrezi tot timpul le vei vedea si iti vor aminti din nou de el si iti va fi si mai greu sa il uiti.
De uitat vei uita in timp,timpul vindeca orice rana,iar pentru asta este nevoie de rabdare si vei vedea ca totul va fi bine.
Asa ca capul sus,sterge-ti lacrimile, zambeste, si mergi mai departe oricat de greu ti-ar fi.
Bafta si ai grija de tine
Vorbeste cu fostul tau iubit, si sunei ca inca mai ti la el, inpacate cu el. Daca nu merge incearca sa gesesti pe altcineva . Funda?
Multumesc draga mea, am sters tot ce avea legatura cu el! acum astept sa treaca timpul si cum ai spus si tuh, imi gasesc orice alta activitate.Problema e ca el ma cauta,imi trimite mesaje si incearca sa "intre in vorba cu mine", de cate ori are ocazia, spune ca ma iubeste!...Mama imi spune sa fac ce imi dicteaza inima, as vrea sa mai incerc odata dar imi e frica sa nu sufar mai tarziu si mai tare!
Nu ai pentru ce,pai daca spui ca el inca te mai cauta uneori eu iti spun sa faci exact cum iti dicteaza inima,tu stii cel mai bine daca se merita sa mai incerci s-au nu sa te mai impaci cu el,pentru ca dupa aceea sa nu ai de suferit din nou, eu zic sa te gandesti foarte bine la ce decizie vei lua pentru ca mai tarziu sa nu regreti de alegerea facuta, daca tu consideri ca ar mai merita inca o sansa, atunci ai grija sa nu te dezamageasca si sa te faca sa suferi si mai rau.Te pup si ai grija de tine
Draga mea sa stii ca i'am mai acordat o sansa.Ne'am impacat si acum ne este aproape la fel de bine ca la inceput! Am facut exact ce mi-a dictat inima si deocamdata nu imi pare rau
HappynewCenusa întreabă: