Poate s-a prins ca esti tu sau nu vrea sa vorbeasca cu persoane straine ceva personal. Cel mai bine este sa vorbesti tu direct cu el si sa-i spui ceea ce simti
Trebuia sa fii si tu mai indiscreta sa il intrebi pe ocfolisuri mai intai sa te imprietenesti cu el din astea.tu l-ai luat direct la intrebari de tine e clar ca s-a prins vb cu el si intreaba-l daca simte cv pentru tine daca tie rusine poti sa ii spui pe fb sau pe mess..bafta
Ori crede ca ai pus pe cineva sa vb cu el si sa-l traga de limba, ori crede ca esti tu. I-ai pus intrebari si ai vorbit despre tine asa direct si de la prima conversatie ca sigur si-a dat seama. Eu zic sa te bagi in seama cu el si sa te dai la el cand ai ocazia, chiar daca nu live, macar pe facebook si vezi cum reactioneaza. Numai tu iti poti da seama daca te place
Da, asa am facut si eu cu o fata, si spunea in continuu ce te intereseaza? te place cu siguranta, dar este el timid.
Baiatu o fi bine crescut si stie ca nu e frumos sa vorbesti de altii, mai ales cu strainii.
Si iti zic sigur ca s-a prins ca erai tu. Sa fi fost baiat chiar daca as fi fost interesat de tine dupa o faza ca asta nu te-as mai baga in seama. Il iei si de prost incat sa crezi ca el nu si-a dat seama ca esti tu.
Mai bine lasi prostiile astea si vorbesti cu el dupa id-ul tau, poate mai ai o sansa.
Cum crezi că va merge relaţia asta când tu eşti mereu geloasă?
Într-o zi o să-l pierzi.
Mutubal întreabă: