Ai vorbit la telefon cu el, l-ai vazut macar pe camera?
E plina lumea de obsedati si bolnavi, cum sa mergi al padure e ca si cum ai merge singura noaptea pe o strada de golani.
daca zicea sa mergi la el acasa cu familia. era Ok dar asa e ciudat.
Mai intai trebuie sa-l cunosti, cine stie ce om mai este, iar daca il cunosti sa vine el la tine in oras sau unde esti nu sa te duci tu ca nu asa se face.
Cum sunt unele fete asa naive, eu nu inteleg, ai mama discuta cu ea.
Da vorbim la telefon am vazut poze de ale lui nu e nimic in neregula cu asta si logic ca vine la mine in oras sa ne vedem doar nu sunt fraiera sa ma duc la el asta nu se v-a intampla si nu sunt naiva chiar deloc doar ca mama e foarte protectoare daca ii zic ce am scris aici nu ma mai lasa sa ma vad cu el nici asa.
Daca ai fi citit de la cap la coada ti-ai fi dat seama.
Daca de la inceput e gelos cum o sa fie daca ve-ti fi impreuna cu adevarat? Te sfatuiesc sa-l lasi sa mai astepte. si poate ai sa-l cunosti mai bine?
Ai procedat corect cu excursia la padure, si in legatura cu statul impreuna e prea rapid, mai ales daca e relatie la distanta. Baiatul e gelos intr-adevar, azi maine o sa iti spuna sa nu mai vorbesti cu prieteni tai etc. Decizia iti apartine, acum e doar inceputul, o sa vezi in viitor ce si cum.
So in primul rand nu te muti cu un necunoscut chiar daca va intelegeti bine pentru ca nu stii cine e cu adevarat.In al doilea rand ramaneti doar amici nimic mai mult BAFTA:* tine cont de sfat e mai bine zic eu
O,daca ai stii sa si scrii poate n-ai mai da de tampiti...si am intelege si noi ceva din ce-ai scris tu! Marita-te, fata, ca scoala n-a fost de tine, clar!
Pai e cam gelos si pe prietenii mei ma intreaba mereu cu cine vorbesc si daca ii dau la unul un comm mai cum sa zic cu o inimioara de exemplu dar acea persoana e doar un simplu amic iar incepe si imi reproseaza.
Serios cine vorbea, tu daca ai fi fost in stare sa dai un raspuns concret, in loc sa corectezi era mai bine toti facem greseli suntem oameni daca nu stiai.Si inca ceva, marita-te tu fata draga, ca la numele de pitzy pe care il ai la profil tot o sa te ia cineva...
Macar eu stiu sa=mi scriu numele, ala asa de "piti" cum ai zis tu
Macar scrie-ti numele tau intreg, eu scriam nume din astea, cand aveam 10 ani. Oricum nu vei slabi daca bei toate prostiile de ceaiuri ''pitzy''
Ba fata,tu chiar esti nebuna,pe cuvant! singura chestie de care m-am legat a fost felul cum ai scris dar vad ca tu ai nevoie de psihiatru urgent daca te apuci sa-mi citesti toate intrebarile si sa te faci tu destepta raspunzandu-mi la ele! Ok,greseala mea ca m-am luat de tine,dar eu m-am luat de un fapt concret: nu stii sa scrii! Dar vad ca tu vorbesti total aiurea! Nu-s nicio pitipoanca draga mea,numele mi l-am scris cum am avut eu chef, mai bine uita-te la al tau! Scuza-ma, am mult mai multa minte ca tine si ma duce capul! mai bine uita-te la tine si cand vei invata sa scrii, ia-te in gura cu mine, deocamdata suntem la niveluri diferite! pa pa, si "hasta nunca"!
Imi place ca te lauzi singura. Bravo tine-o tot asa esti pe drumul cel bun! Si lasa-ma sa te corectez, la care intrebari ti-am raspuns nu ti-am dat raspuns decat la 2 atat si faci atata caz.Si inca ceva, atunci la intrebarea aceea m-am grabit de aceea am facut cateva greseli, dar cum spuneam suntem oameni este firesc sa gresim.dar ce sa intelegi tu parca as vorbi cu pereti. Vrei sa spui ca tu niciodata nu ai gresit? si nu inteleg ce este in neregula cu numele meu ( oricum suna mai bine decat al tau ).Ti pup, pa pa :*
Pai te gasesti tu sa-mi spui mie ca iubitul meu si-a gasit una mai buna ca mine.Stii tu? Imi spui ca n-o sa slabesc cu ceai.Esti tu convinsa ca sunt eu grasa? Nu cred! Tu te-ai bagat sa comentezi niste chestii despre care nu stii absolut nimic! Eu daca m-am luat de tine,repet, m-am luat de un fapt CONCRET, adica textul tau care se vede clar ca e scris incorect! deci nu m-am luat aiurea, de chestii de care n-am habar! Asa m-as fi putut baga si eu in intrebarile tale sa incep sa tai si sa spanzur, dar am fost fata finuta.Iar numele meu...ce are? Pur si si ma cheama Adita, iar asa simplu nu mergea.Care e problema? Dar "Rose of the fire"? Mai bine tac,ca iar ma leg de vocabularul tau! Hai bine sa incheiem aceasta discutie.Ok, am inteles, ai gresit, e treaba cum scrii, dar vad ca tu ai dus lucrurile un pic cam departe.Eu chiar nu te-am jignit, doar ti-am atras atentia, recunosc, intr-un mod mai rautacios, asupra scrisului.Dar tu ai dus treaba asta cam departe.Ma rog...
Da, bine, ce a fost a fost, nu stiu de ce imi bat capul nu te cunosc nu ma cunosti, oricum nu am de ce sa mai continui discutia ce am avut de spus am spus.Si in legatura cu numele, nu mergea Flory ( fiind numele meu ) de aceea am ales un nick name, care mi-a placut nu vad ce e neregula. Oricum ma bucur ca ne-am inteles. O zi buna!
Ma rog...In orice caz, fiind Pastele maine, n-are rost sa ma cert cu tine.Scuze pentru comentariul meu rautacios, si totusi, sa nu fiu off topic am sa-ti raspund si la intrebare.Eu cred ca se cam grabeste, tinand cont ca v-ati cunoscut pe net si ca nu va vedeti prea des.In primul rand ar trebui sa va cunoasteti mai bine,sa incercati sa iesiti mai des,atat in grup cat si singuri,pentru a va observa cat mai bine comportamentul,Daca tot zici ca e gelos,ca te controleaza, ca se supara si-ti face reprosuri, desi nu e cazul, cred ca e ceva ciudat la el, si inca o data cred ca ar trebui sa-i studiezi comportamentul in cadrul unei plimbari/intalniri in grupul de prieteni.Incearca sa afli cate ceva despre relatiile lui anterioare, cat au durat, cum au fost, motivele despartirilor.De asemenea vorbeste-i si tu despre tine,arata-i felul tau de a fi,adevaratul caracter. Daca intr-adevar te merita,castiga-i increderea, fa-l sa depaseasca acesta stare de nesiguranta.Fa-i cunostinta cu prietenii tai, ca sa vada ca nu sunt mai mult decat"prieteni".Iar in legatura cu statul impreuna doua zile, totusi nu cred ca e un lucru atat de dramatic. Poate nu vrea sa te bage direct in "asternut", poate asta e o metoda de a va cunoaste.Parerea mea e ca n-ar trebui totusi sa fii categorica in refuz, da-i o sansa, macar pe zi, nu neaparat si noaptea.In legatura cu mutatul, am zis inca de la inceput, mi se pare ca se grabeste, te vede mai mult ca pe o viitoare sotie, de-asta si te controleaza asa.Nu vreau sa fiu critica,dar mi se pare,putin, ca baiatul vrea sa se insoare si na,te-a gasit pe tine si nu mai are rabdare sa te descopere treptat.Cel mai bine e sa discuti cu el,intr-un mod cat mai deschis, intr-o ambianta calma, nu la telefon, nu pe internet, ci fata in fata.Doar asa ii poti afla adevaratele intentii.Noi aici putem doar sa ne dam cu presupusul si sa judecam poate gresit. Oricum,eu iti urez mult succes, de ce nu, o relatie cat mai lunga cu el, sa va cunoasteti, sa treceti peste, si un Paste Fericit...impreuna! :p Si scuze inca o data, chiar n-am vrut sa se ajunga aici, pur si simplu m-am enervat pentru ca multe fetite de 12 ani vin si se plang, ba ca-s gravide, ba ca sufera din dragoste, dar in cap n-au absolut nimic, decat sex! si te-am catalogat asa
Da, bine, acum recunosc, si eu am exagerat, dar nah eram nervoasa, si omul la nervi spune multe ti-am zis cateva, si eu dar, si tu asa ca sa trecem peste tot stergem cu buretele ce a fost a fost. Ooricum, am vorbit cu prietenul meu pe fb acum, si saptamana viitoare ne vedem pentru prima data, ai dreptate e altceva cand vorbesti cu cineva face to face, decat pe net, si la telefon. Nu sunt genul sa ma arunc in pat repede nici intr-un caz pana nu cunosc acea persoana bine, si sa fiu sigura ca pot avea o relatie stabila cu el si una de durata ca asa o simpla aventura, am avut destule oferte, dar din pacate in ziua de azi majoritatea fetelor ''pica in plasa ''de aceea, cum ai zis si tu vin si se plang, ba ca au ramas gravide, ba ca ala a doua zi nu le mai baga in seama, si totul se intampla din vina lor din simplu motiv ca nu au creier sa judece sa realizeze ca ce fac nu fac bine.Si intr-un fel, m-ai cam catalogat gresit, nu fac parte din categoria acelor fetite naive, dar oricum nu aveai de unde sa stii.Multumesc mult, iti doresc la fel si tie cu al tau . Paste Fericit! :*