Uite aici mai bine sa ii spui tot ce ai pe suflet deoarece cu timpul rana se va agrava si va fi mai rau pentru tine si pentru el
Buna,
" In seara in care se presupunea ca era la munca", ei bine daca sunteti un cuplu, tu ar fi trebui sa stii unde este.
Daca te-ar fi intrebat cineva unde este prietenul tau la ora aia si tu ai fi zis la munca cand de fapt era la majorat, individul respectiv ar fi zis ca esti o afoana si prietenul tau face absolut ce vrea chiar daca este intr-o relatie cu tine.
Te inteleg ca nu vrei sa pui paie pe foc dar este dreptul tau sa stii adevarul.
Numai bine!
pa, pa
Eh pai sa stai tu linistita ca o sa fie mai multe ele care o sa incerce sa va distruga relatia.Mai ales ca ai 8 luni de relatie, se gasesc mereu niste ''cotoroante'' care nu au ce face pe acasa si trebuie sa trimite ele SMS-uri la prietenul altora.
Acum stii ce trebuie sa faci tu acum? Te duci la el frumos si il intrebi cum a fost la petrecerea aia la care a fost el( incearca totusi sa pastrezi un ton glumet si nu il speria sau face crize.
Oricum pana la urma ce risti? Sa il pierzi? Nu iti face probleme ca mai bine sa te desparti tu de el decat el de tine . Dar mna la tine nu cred ca e cazu de despartire deci iti sugerez sa vorbesti cu el!
Poate s-a invoit de la munca cateva ore ca sa ajunga la majoratul tipei deoarece erau prieteni buni Vorbeste cu el, asa vei clarifica totul.
Se pare ca tocmai a dat cu piciorul in increderea ta. Si inseamna de asemenea ca nu te cunoaste bine, daca crede ca trebuie sa ascunda anumite lucruri de tine.
Daca ajungi acum sa ascunzi si tu lucruri de el (cum este ca stii de aventura lui), atunci numai bine nu va fi pentru relatia voastra.
O relatie se bazeaza, printre altele, pe sinceritate.
Buna. in primul rand stii sigur ca pozele sunt din acea seara? daca da,cam urat din partea lui ca te-a mintit,se pare ca nu a vrut sa te ia cu el! Eu zic ca cel mai bine ii spui,provoaca-l la o discutie si spune-i tot ce te doare. nu tine in tine,mai tarziu iti va parea rau si desi il iubesti trebuie sa fii destul de curajoasa sa pui piciorul in prag atunci cand iti greseste nu-l lasa sa-si bata joc de tine,pentru ca va profita de chestia asta si-si va zice ''ehh,lasa k pot face ce vreau,ma iubeste si n-ar indraznii sa ma paraseasca'''. fii mai dura cu el,daca ii pasa cu adevart de tine va face tot posibil sa va fie bine! cum sa vorbesti cu el? e simplu,cand va intalniti, faci pe draguta cu el apoi ii zici ''iubii, stii? vreau sa-ti spun ceva. am vazut poze pe facebok din seara in care tu trebuia sa fii la servici, ai vreo explictie? dar sa fii calma, tonalitatea conteaza mult. in functie de raspunsul lui hotarasti ce sa faci cu relatia voastra! bafta, sper ca te-am ajutat.
Pai daca totusi nu e nimic clar Gandeste-te poate a preferat sa iti zica ca e la munca in seara aceia si nu la un majorat intocmai ca sa nu faci pe geloasa. Discuta cu el, nu cu noi.
Inseamna ca te-a mintit ca la carte din moment ce tu stiai ca e la munca si el de fapt era la distractie, cel mai bine ar fi sa-i spui si lui ce sti, asa e mai bine
Stii,daca il iubesti ar trebui sa vorbesti cu el, si in primul rand dragostea se bazeaza si pe prietenie, intreaba-l de chestia data si spune-i ca nu o faci cu un motiv de cearta, ci pur si simplu pentru ca tii la el si ai dreptul sa stii adevarul atita timp cat sunteti impreuna! Dar nu inteleg ce el nu ti-a spus-o.probabil ii era frica sa nu te supere..vezi si tu! totusi daca avea sa te schimbe te parasea de ceva timp! vezi si tu! Bafta :*
Draga mea, iti dau un sfat, sa nu stai cu un baiat care se intalneste cu alte fete..Eu ma gandesc ca sti cat valorezi, asa-i? daca stii ca esti o fata care merita un baiat adevarat care sa fie respectata iubita...si el nu-ti ofera iubirea si respectul de care ai nevoie.mai bine lasa-l liber, vorba aia daca il iubesti lasa-l sa plece si daca intr o zi se intoarce inseamna ca e inca al tau, iar daca nu se intoarce inseamna ca niciodata nu a fost al tau, eu stiu ce inseamna sa iubesti, dar decat sa traiesti zile si nopti de cosmar, mai bine suferi o data si dupa o sa-ti fie bine..succes si sper sa iei in considerare sfatul meu desi stiu ca ti-e greu, un baiat care inseala nu iubeste:*
Aveti dreptate toti...azi m-am vazut cu el dar nu am putut sa-i spun nimic ca era si mama lui si am mers la cumparaturi. mi-a fost extrem de greu sa ma abtin sa nu plang si sa ma prefac ca sunt bine.mi-e foarte greu sa renunt la tot ce am trecut impreuna. imi zice mereu ca vrea sa fiu ultima femeie din viata lui si ca nu ar putea sa ma insele stiind cat de mult il iubesc. chiar el mi-a zis ca l-ar bate d.zeu daca mi-ar face rau. poate ca nu mi-a zis ca ii era frica sa nu ma supar dar i-am zis de multe ori ca daca face ceva si imi recunoaste el nu ma supar. sper sa fie bine pentru ca daca l-as pierde eu as innebuni fara el. poate par obsedata de el, dar nu e chiar o obsesie, doar il iubesc prea mult.
Sa nu te lasi calcata in picioare doar pentru ca il iubesti! Si nu crede tot ce spune cine stie cat din vorbele lui e adevarat! Si nu uita un lucru nimeni nu moare din dragoste!