Fiindca se pare ca atat ciclul tau menstrual dar si unele organe ale aparatului reproducator ar putea fi afectate intr-o anumita masura si sa prezinta probleme medicale, ar trebui ca in mod absolut obligatoriu sa te prezinti la o consultatie ginecologica. Se naste intrebarea daca? sau cand? te-ai prezentat ultima data la ginecologie. Fiindca atunci cand esti constienta ca suferi de anumite afectiuni si doresti sa dai nastere unui copil, in astfel de situatii prima data te prezinti la ginecologie pentru o consultatie general cu ecografierea aparatului reproducator, deoarece asa este normal sa se procedeze in situatia ta.
De asemenea in astfel de situatii este indicat ca sotul tau sa se prezinte la un centrul medical de diagnostic si tratament pentru a-i fi recoltata sperma in vederea efectuarii unei spermograme in vederea constatarii si stabilirii capacitatii lui de a procrea. Multa sanatate!
Dacă după 6 luni în care vă străduiți rezonabil și debitul conjugal și toate cele, vă puteți gândi să consultați un sexolog, etc.
Până atunci savurați viața și meditați la regula lui Dănuț.
Dacă e să se facă. se face. Iar dacă nu, nu.
Mergi la medic, noi nu avem de unde sa stim, este cea mai buna cale, mergeti impreuna.
Probabil nu merge sa faceti copii ca nu esti in perioada fertilă sa problema e de la el
As vrea sa știu doar dacă sunt răcita la ovare mai pot face copii
Nu ar trebui să fii stresată.
Dacă vrei poți să mergi la un medic specializat în fertilitate. El îți va spune exact dacă ai probleme.
Oricum cred că e prea devreme pentru ați face griji. Cred că nu erai în perioada fertilă.
Nu intotdeauna nu poti face copii din cauza unei raceli. Sfatul meu este sa mergi la medic.
Cel mai bine sa mergi la un ginecolog.
Inteleg ca nu ai avut relaxii sexuale inainte de casatorie sau ai avut protejate.
Durerea poate fi de la exces sau o simpla raceala dar e greu sa crezi ca e de cand umblai fara ciorapi.
Mergi la un consult si urmeaza tratamentul plus continua sa te culci cu sotul tau.
Ce-i atata graba cu copii la doar 18 ani?
Abia te-ai maritat, ai rabdare. da-i cu sexul si intr-un an de zile ramai tu gravida.
Cat priveste nepurtatul ciorapilor, nu au nici o importanta in menstruatie, ovulatie ssau ramas gravida.