| iris4446 a întrebat:

Hey! Sunt puțin confuza (puțin mai mult) și am nevoie de câteva păreri.
Am 18 ani și nu m-am îndrăgostit niciodată iar nici un băiat nu și-a arătat interesul fața de mine, asta pana luna trecuta.
M-am îndrăgostit de un bărbat cu 13 ani mai mare decât mine. Ne-am cunoscut random, luna trecută, la un restaurant unde s-a oferit să-mi plătească nota de plata. Inițial am refuzat dar m-am simțit copleșită de insistentele lui și am acceptat. Peste o săptămâna am mers la același restaurant, de data aceasta singura. L-am văzut și el pe mine și am început sa vorbim. Am vorbit mai bine de 2 ore, am făcut schimb de nr de telefon și Instagram, am aflat cati ani are și cu ce se ocupa. Apoi am zis ca trebuie sa plec, s-a oferit sa mă ducă acasa dar am refuzat politicos.
De atunci am început sa vorbim des si sa ne vedem aproape in fiecare zi, el începuse sa se îndrăgostească de mine (asta crede o parte din mine), la fel si eu. M-am atașat de el foarte tare si am început sa îl iubesc.
Acum câteva zile ne-am revăzut si ma sărutat. Mi-a spus ca sunt cea mai specială femeie pe care a văzut-o vreodată și ca s-a îndrăgostit nebunește de mine iar el este pregătit oricând sa înceapă o relație cu mine. Nu am știut cum sa reactionez și am plecat acasă destul de răvășită (nu știu de ce dar așa m-am simțit). M-a sunat de foarte multe ori și mi-a scris nenumărate mesaje dar le-am ignorat. Aș minți dacă aș spune ca nu mi-a plăcut atunci când m-a sărutat, a fost perfect.
Creierul îmi spune ca nu ar trebui sa ma bag intr-o relație cu el deoarece este bărbat matur, in toată firea care cu siguranța m-ar vrea doar in pat pentru ca sunt mică și zăpăcită.
Inima îmi spune ca ar trebui sa ma bag intr-o relație cu el deoarece ea simte ca ma iubește cu adevărat și ma poate proteja și ocrotii necondiționat.
As vrea sa vorbesc despre asta cu cineva dar cu siguranța o sa fiu catalogata materialista și ca m-am îndrăgostit de el doar pentru ca are mașini străine, bani și învârte afaceri, dar nu este așa, îl iubesc enorm. Mă face sa ma simt extraordinar și este foarte atent cu mine iar asta ma atrage foarte tare.
Sa ma bag cu el intr-o relație sau sa îl dau uitării?
Am nevoie de ajutor!

21 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Rupe legatura cu el imediat. Nu miroase bine!

| iris4446 explică (pentru wildthing):

Mulțumesc!

| mihai69 a răspuns:

31 de ani nu e o vârstă prea mare, dar riscul să te joace cum vrea el e totuși foarte mare.
Sunt totuși curios - cum a ajuns un total necunoscut să dea de tine la o crâșmă total aleator și să îți achite el nota de plată?!?

| darrio2007 a răspuns:

Vrea doar sa ti-o pună. Esti tinerică față de el. Mare grijă!

| darrio2007 a răspuns (pentru mihai69):

Ochi frumosi, inima zburdalnică!

| Crackman a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa cauti raspunsul pe net.
Al doilea un red flag a fost in momentul cand a insistatent acolo
Acum ce pot sa iti zic, faci cum crezi dar este o sansa de 50 50 sa fie cum ai zis tu.
Acum intreebarea este daca joci la risc sau nu.

| mastadont a răspuns:

Știi vorba românului, încercarea moarte n-are. Părerea mea e să încerci și dacă nu merge aia e, măcar capeți experiență și înveți ce să nu faci într-o relație viitoare. Gândeștete că e posibil să regreți toată viața că nu ai încercat măcar să vezi cum ar decurge o relație cu acel individ.
Ai mare grijă însă, dacă începe să profite de faptul că ești mai tânără și n-ai experiență în relații, dacă începe să te abuzeze emoțional sau fizic atunci rupe imediat relația.

| cristimihailov a răspuns:

Nu ar fi interesant sa incerci o aventura?

Decat sa te dai pe langa unul care da stramb cu jetul cand face pipi la wc, poate e mai bine sa iti setezi niste standarde mai inalte de la inceput.

O sa te culci cu el si cam atat este.

| Samedaniel33 a răspuns:

In primul rand trebuie sa faci ceea ce simti.
Fetele, femeile au o intuitie foarte buna.
Nu trebuie sa incepi o relatie imediat.
Poti continua sa ti un timp legatura cu el un timp mai lung, sa devi sigura de sentimentele tale si observi si reactia lui.
Diferenta de varsta nu este importanta.
Numai trebuie sa fii foarte atenta. In ziua de azi este foarte greu sa ai mereu bani de restaurant. Trebuie sa afli unde lucreaza si de unde are bani de restaurant. Sunt multi mafioti in zilele noastre. Care se afiseaza peste tot in cautare de cuceriri de moment. Si mai depinde ce cauti si tu. O relatie care sa te satisfaca pe moment sau ceva de durata.
Numai bine!

| elennax a răspuns:

Primul lucru ciudat a fost ca a insistat atunci. In locul tau n-as fi proasta sa ma risc. Cel mai probabil te-a vazut tanara, frumoasa si a zis sa isi incerce norocul, a vazut ca ii iese si acum te abureste.

| gogugogugogu a răspuns:

La diferenta asta de varsta, sunt 98% sanse sa te vrea doar in pat, iar daca i-ai dat de inteles ca esti virgina (cum ai dat de inteles aici) atunci sunt 99% sanse sa te vrea doar in pat. Las 1% posibilitatea sa aiba sentimente reale pentru tine pentru ca mai sunt cazuri in lumea asta, chiar daca sunt putine. Tu decizi, esti majora si cred ca iti poti asuma deciziile. P. S. Nu uita sa te protejezi, sunt multe povesti asemanatoare cu a ta in care nici bani pentru avort nu a vrut sa dea "printul de pe calul alb".

| iris4446 explică (pentru Samedaniel33):

Având in vedere ca am petrecut mult timp împreuna am aflat cu adevărat cu se ocupa. Prima data mi-a zis ca este arhitect, în adâncul meu nu credeam asta dar m-a luat cu el la biroul sau, unde am văzut cu ce fel de oameni lucrează și ce face.
Ps: mulțumesc pentru răspunsul de mai sus!

| Violleta2022 a răspuns:

Atentie la proxeneti, asta este stilul "lover boy" de a racola fete tinere, naive si de a le vinde peste hotare, pe piata de prostitutie!/
Dupa descrierea facuta, pare ca el merge acolo frecvent sa-si racoleze victimele... iar varsta destul de mare, nu-l face holtei, ci unul care matur, care stie foarte bine ce face.
ia de citeste, inainte sa ajungi ca fetele de aici:

https://adevarul.ro/......index.html

https://www.click.ro/......a-loverboy

https://www.digi24.ro/......se-1647483

https://stirileprotv.ro/......itate.html

| ania a răspuns:

Bunica mea era cu 15 ani mai mica decat bunicul meu si au ajuns sa sarbatoreasca 60 de ani de casatorie. Daca vezi ca e barbat serios si nu te deranjeaza diferenta de varsta? poti intra intr- relatie dar incurajarea mea puternica e sa nu facii sex cu nimeni decat duoa casatorie.Si nu te casatori decat cu cineva care vezi ca e dedicat sa fie fidel toata viata.

| mgtow a răspuns:

Ai gasit un proxenet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Crackman):

În sfârșit un om ok pe aici laughing
Răspuns pentru ea : încearcă, dacă nu va funcționa, vei avea o decepție sa spun asa,, peste care vei trece ", dar dacă nu vei face nimic, și vei încheia orice discutie cu el e posibil sa regreți în viitor amarnic acesta decizie pripita. Dacă crezi ca te vrea doar pentru o partida, atunci amâna chestia asta o perioada pentru a testa acest lucru. Încearcă sa îl cunoști mai bine, sa ii cunoști prietenii, familia, și ulterior abia poți trage o concluzie finala. Te întrebi ca ce se petrece e prea frumos sa fie adevărat, îți faci singura proiecții mentale și asa intervine o ușoară paranoia, suspiciuni.
Succes!

| Saiko10 a răspuns:

Nu este niciodata o idee buna sa te indragostesti de dinastia maturi cand tu dabia ai 18 ani si nici nu ai experienta cu relatii, cel mai probabil esti doar vrajita de vorbe dulci, in cel mai bun caz vrea doar sa te "rezolve" in cel mai rau, fuge cu organele tale. Ce crezi ca ar cauta un om de 30 de ani cu o fata de 18? daca vrea pe cineva cu care sa discute si sa se inteleaga bine se duce dupa cineva de varsta lui ca sunt la acelasi nivel de maturitate si experiente de viata, nu se duce dupa fetite de 18 ani.

| Perfekt a răspuns:

Felicitari, tocmai ai fost momita de un LoverBoy. mai lucrează puțin la psihicul tău și pe urma știi ce urmează.

| Samedaniel33 a răspuns (pentru iris4446):

Este bine ca este sincer cu tine, daca este intr-adevar. Numai ca este bine sa fii foarte atenta.
Si incearca sa afli de la el (spune-i direct ) ce intelege printr-o relatie in general si o relatie cu tine in particular. Este foarte important.
Si trebuie sa stii si tu ce vrei de la o relatie cu un barbat. Si este bine sa ii explici parerea si asteptarile tale, pana a incepe o relatie cu el (daca asta vrei ).
Succes! Si fii foarte atenta, esti tinerica si pari o fata ok!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ania):

Si pana la ce varsta a trait bunicu?

Răspuns utilizator avertizat