Si eu ce zic acum? Daca stai sa asculti toate ideile tembele si ipocrite care circula in societatea romaneasca o iei razna de-a binelea. Tu vorbesti despre sex, dar de studii ce sa mai zicem? Daca n-ai, de ce n-ai? Daca ai facut o facultate particulara, de ce ai facut-o, ca cica nu inveti nimic! Daca ai facut facultate de stat, diploma e ea buna, dar nu te pot plati bine fiindca n-ai experienta! Despre orice subiect am vorbi, oricum ai da-o tot nu e bine, cei din jurul tau cauta sa te umileasca, injoseasca, sa iti distruga increderea in tine. Nu mai cauta sa intelegi ceva, ca n-ai ce, nici ei nu stiu ce au in cap!
Dacă foloseşte bărbatul pentru plăcere= Curvă, pentru că îşi bate joc.
Şi mentalitatea asta e des întâlnită doar la noi, în România.În tările de afară gen. Olanda, Anglia, Germania îţi spun eu că nu există mentalitatea asta.
M-am exprimat putin gresit cand am spus ''sa se foloseasca de el''. Am vrut sa spun de fapt ca si el trebuie sa ii ofere ei placere cand fac sex iar ea sa profite de aceasta daruire a lui, nu doar el de a ei. Adica sa fie totul reciproc, nu sa isi bata vreunul joc de celalalt.
În cazul în care e aşa, fata respectivă nu cred că e făcută curvă. Dar când vezi una la 15-16 ani, care nu mai e virgină, şi pe lângă asta a făcut de sex de n ori. nu ai cum să o caracterizezi altcumva.
Daca vei citi mai cu atentie intrebarea, vei vedea ca exact la alea m-am referit
Dar un baiat tot de 15-16 ani care a facut sex tot de n ori si se mai si lauda cu asta cum ar trebui caracterizat?
Păi ce este mai bun?
Un lacăt care se deschide la toate cheile sau cheia care deschide toate lacătele?
Nu ai cum să îl caracterizezi. ştii o fată o poate face de câte ori vrea, se poate *** cu primul pe care îl vede, dar un băiat nu
Stii ce cred eu, ca e si putina invidie din partea baietilor, ca ele pot si ei nu
Este numita astfel doar de societate, oficial, in dictionar are un singur sens.
Chiar daca nu sunt in totalitate de acord cu tine, dar daca as putea ti-as oferi funda pentru aceasta intrebare si pentru comentariul tau.
Sunt cam sinonime, nu crezi? Usoara mi se pare doar daca e dusa usor de nas desi nu isi doreste cu adevarat, daca vrea si ea atunci e si castigul ei.
Aici nu-i problema de sinceritate, dar ai atins un subiect, total constienta sau nu, de o mare complexitate ce nu poate fi dezbatut aici, in cateva randuri. Si pentru a mai si zambi putin, nu intotdeauna o parasuta poate fi etichetata drept "curva".
N-as prea crede.
Cine are moravuri usoare are un comporament mai...depravat.
Se imbraca provocator, accepta lucrurile ...trupesti,sa le spunem, mult prea usor si schiteaza gesturi provocatoare.
E numită curvă pentru că e curvă.
Aia care face sex pe bani e prostituată, iar aia care face sex cu tot orașul este curvă. E un cuvânt simplu și ușor de pronunțat. Cum vrei să-i zicem? "Femeie fără caracter"? "căruia îi place..."? E prea mult de zis.
''Prostituata'' si ''curva'' sunt sinonime, ce e asa greu de inteles? pe acele femei care fac sex din placere, dezinteresat le poti numi femei libere, independente sau chiar norocoase, cum am zis mai sus. Dar pe barbatii libidinosi care nu isi tin pantalonii pe ei si se roaga de toate femeile cum le zici mai pe scurt?
Greșești.
Eu ți-am zis mai sus ce înțeleg bărbații prin cele două cuvinte.
O femeie care face sex cu jumătate orașul oriunde și oricând nu poate fi numită femeie liberă, independentă, norocoasă, e doar o "femeie fără caracter". Iar această "chestie" are mai multe sinonime: Curvă, târfă, zdreanță, panaramă...mai zic?
Să-ți dau un exemplu real. La mine în oraș e o fată, pe care o știe toată lumea. Are un nume simplu: Curvă.
Majoritatea băieților din oraș au făcut sex cu ea. Oriunde, oricând, oricâți, oricum, dar nu pe bani, pur și simplu. Tu cum ai numi-o?
Nu zice nimeni ca o femeie care alege să nu se implice emoțional și "să folosească" bărbatul pentru plăcere este numită curvă. Dar frate, nu în fiecare seară și cu alt bărbat. Trebuie să ai și niște standarde.
Deoarece o cheie care deschide mai multe usi e buna, dar o usa care e deschisa de mai multe chei nu.
Daca asa vrea sa isi traiasca viata e decizia ei si trebuie respectata, doar pentru ca face sex cu mai multi nu inseamna ca n-are caracter, caracterul tine de personalitate si de cum te cumporti cu cei din jur, nu de numarul partenerilor sexuali. Intr-adevar, nu e foarte ok si echilibrat sa schimbi asa barbatii in fiecare seara dar nu merita nici sa dai cu pietre de ea, nu ai de unde sa stii niciodata motivele si de ce actioneaza asa, sunt multe femei care o fac din lipsa de afectiune, de iubire, dar nu se pot implica destul emotional asa ca aleg calea cea mai usoara, altele din cauza stresului, sa se elibereze sau mai sunt cazuri grave in care femeia sufera de nimfomanie si e dependenta de sex... Consider ca atata timp cat e majora, cu discernamant, isi poate calcula propriile decizii si nestiind ce ascunde mintea si sufletul ei, nu avem dreptul sa o judecam. Her life, her rules!
Foarte bun raspuns dar dai din gura degeaba, n-ai cu cine! Astia la mintea lor cred ca e posibil sa traiesti ca in Germania si sa gandesti ca in Afghanistan.
Exact! Si se mai intreaba toti de ce nu evoluam ca tara, dar atata timp cat nu ne putem dezvolta ca societate si ne adapta conceptiile la secolul actual si la restul tarilor civilizate...sincer cred ca ne meritam soarta. Ma bucur ca exista si persoane ca tine care chiar gandesc, dar mai e mult si bine pana sa intregim tara cu astfel de oameni. Oricum, de la mine ai fundita :*
Sasi dau un exemplu
o fata poate face sex gratis chiar pe banii oricand vrea ea la orice ora
un mascul nu face sex gratis nu cand vrea el gratis /fara nici un cost sau vrajeli, chesti
diferenta e ca un mascul daca face sex des e un alfa adica demonsteaza ca e deasupra baiatului normal /obisnuit care are o fata, doua la intervale lungi de timp, desigur a face sex cu prostituate nu te face gigolo si a prosti fete cu prosmisiuni te face gigolo aunci te recunosc masculi, lucru valabil in alte regnurii animale unde ghici cine face sex des?
beausingurlamasamea întreabă: