| wannabeyourlover a întrebat:

Hey! Tot nu pot sa inteleg un lucru, de ce o fata cand face sex cu mai multi baieti e numita "curva", "parasuta", "panarama", "tarfa" si alte cele, iar cand un baiat o face cu mai multe fete e "smecher", "cel mai tare", "boss" etc. De ce se tot face diferenta asta? Suntem in secolul 21 si tot n-am reusit sa ne deschidem mintile. Dupa parerea mea, curva e femeia care sex pentru bani sau alte foloase materiale, fara sa iubeasca sau macar sa simta vreo atractie fizica pentru cel caruia ii presteaza. O fata daca se culca cu un baiat sau mai multi pentru ca asta isi doreste, pentru placere, pentru ca vrea sa se simta bine fara sa se complice sentimental nu mi se pare mai putin demna de respect decat oricare alta. Si sa nu incepeti cu afirmatii cum ca numai curvele o fac din placere) sexul prin definitie inseamna placere, pentru ce altceva sa o faca? daca o face pentru bani nu e bine, daca o face din placere iarasi ziceti ca nu e bine, daca nu face deloc din nou nu e bine orice am face si din ce motive noi femeile tot condamnate suntem de mintile inchise. Dar eu raman la opinia mea cum ca o fata trebuie sa faca sex in primul rand pentru ea, pentru ca ea sa se simta bine, sa foloseasca ea barbatul pentru placerea proprie, daca e invers si se lasa ea folosita pentru scopuri materiale, atunci da, chiar e o carpa cu care fac toti ce vor. Deci concluzia e ca tarfa e aceea care se culca cu unul urat, de care nu e atrasa de nicio culoare, poate chiar scarbita, doar pentru bani, iar cea care poate sa aiba la picioare sau intre ele toti masculii frumosi si doriti e din punctul meu de vedere o norocoasa happy, insa doar din al meu din pacate...Si sa nu uitam ca exista si curve masculine, dar aici e deja alta discutie...

Răspuns Câştigător
| pufulescu a răspuns:

Si eu ce zic acum? Daca stai sa asculti toate ideile tembele si ipocrite care circula in societatea romaneasca o iei razna de-a binelea. Tu vorbesti despre sex, dar de studii ce sa mai zicem? Daca n-ai, de ce n-ai? Daca ai facut o facultate particulara, de ce ai facut-o, ca cica nu inveti nimic! Daca ai facut facultate de stat, diploma e ea buna, dar nu te pot plati bine fiindca n-ai experienta! Despre orice subiect am vorbi, oricum ai da-o tot nu e bine, cei din jurul tau cauta sa te umileasca, injoseasca, sa iti distruga increderea in tine. Nu mai cauta sa intelegi ceva, ca n-ai ce, nici ei nu stiu ce au in cap!

61 răspunsuri:
| Celestina003 a răspuns:

Ok dacă x face sex cu cineva care este implicat emotional, după altcineva care este tot implicat emotional... floare-n floare cum sa-r zice. după parerea mea, este numit curva si după câtă tristețe, suferință a lăsat in spate.