II spui asa: Am auzit iar ca tu ma inseli, m-am saturat! Mai bine este sa ne despartim, sa vedem cum este unul fara celalalt. Sunt sigura ca daca ne despartim asa va fi mult mai bine. Intre timp, putem ramane amici.
Nustiu el in urma cu o sap ce am fost auzita caera cu alta si miau jurat prieteni bunii ca asa e dar el zicea ca nu cas minciuni si l-am fost iertata din nou dar nu-s prea sigura ca asa a fost cum a zis el doar minciuni poate ar tr sa-l las an pace eu find plc poate e mai bine nu tr sa ma astepte pe mine sau cestiu eu ce daca asi dotreste pe alta ar tr sa-mi zica si aia ce doare mai tare e ca eu i-am zis ca ce insemn pentru tine el zice totul si dupaua i spune la cealalnta cred ca te iub da-mi nr tau ce sa fac'?
Nu mai avea incredere in el! Baietii sunt niste "pradatori" de fete. Deci, da-i papucii pentru ca nu merita! Oricat s-ar gura de tine si ti-ar promite ca nu te va mai insela, el tot te va insela, deoarece o are de acum in sange! Nu trebuie sa pari disperata in fata lui!
Mutubal întreabă: