| adyriadry a întrebat:

acum 2 zile l-am fost pusa la incercare pe iubitul meu sa vad daca sar da la alt. prima data n-am vrut pentru ca un prieten m-a rugat s-o fac el vad ca am prea multa ancredere in el eu credea da ma iubeste n-ar face asta ie "Fidel " cum s-ar zice.
Mam apucat am facut un alt id si eram pe doua in achelasi timp. si am inceput sa-i spun ca ce face bla bla a venit vorba de prietena n-are nu stiu ce ca ie draguta si cum si ea era singura aicca eu a ramas sa se conbine. el find cu nasul pe sus la inceput a zis sa ne mai cun nustiu ce poate nu ma placi. si au ramas sa se intalneasca. si la urma numai i spun "cred ca m-am indragostit de tine" Si numai zice si eu ca vorbeste serios si bla bla el imi spunea ca vb cu una ce no cunoaste dar opusul la toate.aseara n-am vrut sa vorbec despre asta cu el pentru ca era Inviera si am zis nu vreau sa fac nici o cearta de Inviere. Dar acum ce ar trebui sa fac asta e intrebarea? Sai dau papuci? sai mai dau o sansa... merita oare? s-o duc mai departe sa vb cu el de pe amandou el stind ca e o alta fata? imi dati niste sfaturi va rogg. cel mai bun raspuns primeste Funda.:d

Răspuns Câştigător
| ViVi99 a răspuns:

II spui asa: Am auzit iar ca tu ma inseli, m-am saturat! Mai bine este sa ne despartim, sa vedem cum este unul fara celalalt. Sunt sigura ca daca ne despartim asa va fi mult mai bine. Intre timp, putem ramane amici.

9 răspunsuri:
| Joanabibuz a răspuns:

Cred ca merita totusi o sansa daca se mai intampla ii dai papucii.

| adyriadry explică (pentru Joanabibuz):

Nustiu el in urma cu o sap ce am fost auzita caera cu alta si miau jurat prieteni bunii ca asa e dar el zicea ca nu cas minciuni si l-am fost iertata din nou dar nu-s prea sigura ca asa a fost cum a zis el doar minciuni poate ar tr sa-l las an pace eu find plc poate e mai bine nu tr sa ma astepte pe mine sau cestiu eu ce daca asi dotreste pe alta ar tr sa-mi zica si aia ce doare mai tare e ca eu i-am zis ca ce insemn pentru tine el zice totul si dupaua i spune la cealalnta cred ca te iub da-mi nr tau ce sa fac'?

| ViVi99 a răspuns:

Nu mai avea incredere in el! Baietii sunt niste "pradatori" de fete. Deci, da-i papucii pentru ca nu merita! Oricat s-ar gura de tine si ti-ar promite ca nu te va mai insela, el tot te va insela, deoarece o are de acum in sange! Nu trebuie sa pari disperata in fata lui!

| adyriadry explică (pentru ViVi99):

Si ce ar tr sa-i spun de exemplu poate vine astazi sa vorbeasca cu mine ..eu sunt genul de fata mai lasatoare prostuta si iertatoare de multe ori deci?

| krewoman a răspuns:

Daca te iubea, nu facea asa

| adyriadry explică (pentru krewoman):

Ai dreptate sad

| adyriadry explică (pentru ViVi99):

Mersi mersi cherar cred ca ma vor ajuta mersi

| ViVi99 a răspuns (pentru adyriadry):

Cu placere

| VictorFlorin55 a răspuns:

Invata dracu sa scrii in limba romana