Salut,
De cand pana cand ai tu pretentii la raspunsuri?
De ce nu te-ai resemnat si ai mai postat daca nu iti convin anumite chesti?
Daca mergi pe principii de genu "o cauta altii mai frumosi ca mine" nu vei actiona niciodata.
Acum ce sa zic, vezi daca are prieten...
Daca da, asta e...
Alta solutie nu ai.
Daca nu are, actioneaza pana nu o face altul in locul tau!
Nu am pretenții. Poate am exagerat. Dar e o problemă destul de veche. Mă rog... poate chiar exagerez.
......recunosc.
Este diferenta de la cer la pamant intre prietenea si iubita!
Pana la 16-17 ani, nici macar nu ai cum sa ai o iubita, ca alea se "servesc" cu sex, ori la tine, pana nu creste cuculetul si nu da sperma, nu ai cum sa faci sex.
Deci, ia-o cu inceputul, fa-ti intai o prietena si peste cativa ani iti faci si iubite!
Ai inca timp, esti in crestere, abia de acum te dezvolti, macar nu te faci de rusine, cand vei incepe sa faci sex.
Fi mai hotarat. Adica atunci cand vrei ceva, actioneaza. Indiferent de rezultat, daca va fi favorabil sau nu pentru tine, cel putin stii ca ai incercat si nu vei sta mereu cu gandul "ce-ar fi fost daca... "
Nici nu mă știe.
Pai fa-te remarcat! Nu sta sa o pandesti, e creepy!
Dacă nu e prea mult pentru tine, mai așteaptă. Dar cred că ai așteptat destul... Ori te bagi in seama cu ea, ori îți găsești pe altcineva. Sa știi că cea mai buna metoda de a uita pe cineva e sa te apropii de altcineva. E greu, dar treptat, vei reuși.
Citește mai atent. Am încercat să mă uit la altă fată și nah...
Ah, mă scuzi... Atunci îndreaptă-ti atenția pe ceva ce îți place. Creeaza-ti o pasiune, ieși în oraș cu prietenii la o plimbare, la un suc. Ai să vezi că în timp, daca nu te mai gândești la ea 24/7, va fi totul ok și vei putea să te îndrăgostești de altcineva fara sa te gândești din nou la fosta iubire.
Chestia cu prietenii e altă poveste.