| LawlietL886 a întrebat:

Acum câteva zile am împlinit vârsta de 16 ani și nu am avut niciodată o iubită. Am fost îndrăgostit de două fete. Dar de prima cel mai serios. Aveam 14 ani. Ea tot atât. Dar eram într-o clasă mai mică. Nu am apucat să vorbesc cu ea. Deoarece am crezut că va fi ceva temporar și îmi va trece. Dar s-a terminat anul școlar, ea trecând pe clasa a 9 a. Eu am rămas la aceeași școală. Pe parcursul verii am realizat că țin la ea. Am încercat să o caut. Am aflat cum o cheamă. Dar e o poveste mult prea lungă. Pe scurt am primit niște informații eronatec. Adică care s-au dovedit a nu fii adevărate. Dar am încercat, după vreo 6 luni de tristețe, să o iut și să-mi îndrept atenția pe o altă fată. Dar totuși când voiam să încerc să vorbesc cu ea realitatea să cu mine de pământ din nou. Fata era destul de căutată de băieți de 10 ori mai drăguți decât mine. Știu, a sunat ciudat. Un weekend întreg trist, după o văd pe prima mea iubire, întâmplător pe stradă. Am realizat că încă o plac :X
Dacă aud că fata are prieten sau mai știu eu ce, îmi voi pierde o părticică din sufletul meu. Ce mă fac? Probabil mulți vor zice: "Lasă că mai sunt altele". Dar eu nu vreau genul acesta de răspuns. Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. O zi bună!

12 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Fi mai hotarat. Adica atunci cand vrei ceva, actioneaza. Indiferent de rezultat, daca va fi favorabil sau nu pentru tine, cel putin stii ca ai incercat si nu vei sta mereu cu gandul "ce-ar fi fost daca... "

| iamanonima a răspuns:

Dacă nu e prea mult pentru tine, mai așteaptă. Dar cred că ai așteptat destul... Ori te bagi in seama cu ea, ori îți găsești pe altcineva. Sa știi că cea mai buna metoda de a uita pe cineva e sa te apropii de altcineva. E greu, dar treptat, vei reuși.

| LawlietL886 explică (pentru iamanonima):

Citește mai atent. Am încercat să mă uit la altă fată și nah...

| iamanonima a răspuns:

Ah, mă scuzi... Atunci îndreaptă-ti atenția pe ceva ce îți place. Creeaza-ti o pasiune, ieși în oraș cu prietenii la o plimbare, la un suc. Ai să vezi că în timp, daca nu te mai gândești la ea 24/7, va fi totul ok și vei putea să te îndrăgostești de altcineva fara sa te gândești din nou la fosta iubire.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
De cand pana cand ai tu pretentii la raspunsuri?
De ce nu te-ai resemnat si ai mai postat daca nu iti convin anumite chesti?
Daca mergi pe principii de genu "o cauta altii mai frumosi ca mine" nu vei actiona niciodata.
Acum ce sa zic, vezi daca are prieten...
Daca da, asta e...
Alta solutie nu ai.
Daca nu are, actioneaza pana nu o face altul in locul tau!

| LawlietL886 explică (pentru ROB3RT89):

Nu am pretenții. Poate am exagerat. Dar e o problemă destul de veche. Mă rog... poate chiar exagerez.
......recunosc.

| LawlietL886 explică (pentru iamanonima):

Chestia cu prietenii e altă poveste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am fost indragostit de o fata 4 ani dar am acceptat realitatea eu nici nu i-am spus tu poti sa-i zici ca o placi daca nu-ti impartaseste sentimentele poti doar sa arati ca esti barbat si sa mergi cu capul sus peste tot sa nu pleci capul in fata fetelor.

| Violleta2022 a răspuns:

Este diferenta de la cer la pamant intre prietenea si iubita!
Pana la 16-17 ani, nici macar nu ai cum sa ai o iubita, ca alea se "servesc" cu sex, ori la tine, pana nu creste cuculetul si nu da sperma, nu ai cum sa faci sex.
Deci, ia-o cu inceputul, fa-ti intai o prietena si peste cativa ani iti faci si iubite!
Ai inca timp, esti in crestere, abia de acum te dezvolti, macar nu te faci de rusine, cand vei incepe sa faci sex.

| sweetangels a răspuns:

Ea se uita la tine? Sau nici nu te baga in seama

| LawlietL886 explică (pentru sweetangels):

Nici nu mă știe.

| sweetangels a răspuns (pentru LawlietL886):

Pai fa-te remarcat! Nu sta sa o pandesti, e creepy!