| Alecsssss a întrebat:

Am 12 anii si recent prietena mea s-a despartit de mine crezand in vorbele unor colegi ca eu sunt cu o alta fata fata aceea este pe 8-a si mi-a placut de ea si la ea de mine ne tot luam in brate ne pupam(uneori pe buze) dara nu am fost cu ea pentru ca ne-am gasit amandoi pe altcineva eu pe cea de care va povesteam ea pe altu...dar nu a fost nimic intre noi exact dupa ce s-a despartit de mine in urmatoarea zii am fost cu altcineva( mai mult sa i fac in ciuda) si am fost cu ea cam 1 sapt dar nu imi puteam lua gandul de la cealalta fata...iar acum am intrebat-o daca vrea sa mai fim impreuna si a zis ca nu stie ca are pe altcineva dar eu am intrebat-o pe cea mai buna prietena a mea care e si a iei daca are vreun prieten si mi-a zis ca nu.
ce ziceti minte sau nu? Funda!

6 răspunsuri:
| Stepfan a răspuns:

1. Invata sa scrii si sa te exprimi corect.
2. Daca te pupai cu alta fata cat timp erai intr-o relatie cu ea... mi se pare logica reactia ei.
3. Cred ca nu are pe nimeni. Spune asta doar pentru ca a vazut ca o vrei inapoi. Vrea sa te simti si tu cum s-a simtit si ea atunci cand tu ai lasat-o pentru altcineva, ai refuzat-o, cum ar veni.

| neutrino a răspuns:

Minte...nu aveti niciunul.

| rralukk a răspuns:

Depinde...poate si ea vrea sa iti faca in ciuda cum ai vrut thu! oricum bafta!

| AndyLavy a răspuns:

Pe bune? 12 ani?laughing frate peste 10 ani o sa va numiti "adolescenti" de la varsta de 10 ani daca o "tinem" tot asa laughing

| AndyLavy a răspuns:

Mare pacat ca suferiti de pe acum din "dragoste "..veti avea muult timp mai tarziu, daca ati profita de timpul pe care il aveti acum.

| Alecsssss explică (pentru Stepfan):

Ia m-a lasat nu eu pe ea