anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 19 ani și de câteva zile mi-am inceput viața sexuală. Problema este că i-am spus și mamei și de atunci nu-mi mai vorbește spunandu-mi că am făcut o greșeală enorma. Precizez că am o relație stabilă de un an și jumătate.

14 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Reactia manifestata de mama ta in legatura cu inceperea vietii sexuale in situatia precizata, poate fi caracterizata ca fiind complet anormala si apreciata ca fiind si ilogica si irationala. Este o caracteristica tipica de manifestare comportamentala a femeilor indoctrinate de morala cre(s)tin religioasa. thinking

| Plato a răspuns:

Doar te intreb: te gandesti ca e posibil sa ramai toata viața cu respectivul? Te vezi vreodata stabilitia definitiv cu el? Raspunde-mi, sa pot intelege circumstantele.

| Andreeush a răspuns:

E viața ta, a fost decizia ta.
Atitudinea mamei tale nu este normală. Nu lăsa să te afecteze, cu timpul o să înțeleagă că nu are de ce să fie supărată.

| Hammurabi a răspuns:

Eu pricep mai greu.
Dacă ești atăt de matură încât ai hotărât că îți poți începe viața sexuală, nu ești și atât de matură încât să o faci fără să-i spui lu' mămica?
De ce nu te-ai dus să ceri și dezlegare de la vreun popă?

| darrio2007 a răspuns:

Cu timpul ii va trece. Accepta mai greu ca(!) copilul ei este deja femeie.

| JustMe78967 a răspuns (pentru Plato):

Normal că mă gândesc la un posibil viitor...altfel de ce as mai fi cu el?!

| JustMe78967 a răspuns (pentru Hammurabi):

Relația mama-fiica trebuie menținută și prin discuții de acest tip.

| Violleta2022 a răspuns:

Se va obisnuii cu gandul, stai cuminte!
O fii mai religioasa si poate voia sa intri virgina in biserica, cand te maritai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Nu ar fi fost ceva rău dacă mama ei nu era aşa încuiată.Eu de exemplu vorbesc de toate cu mama mea şi îi spun cam tot ce mi se întâmplă, uneori ca să mă descarc, alteori ca să primesc sfaturi etc., asta pentru că îmi permit, mama mea e mai deschisă la minte.Cu o prietenă nu prea mă simt ok să vorbesc despre anumite lucruri.Nici nu am o cea mai bună prietenă în care să am încredere 100 % că nu va spune mai departe sau nu va încerca să îmi facă rău şi niciuna nu are suficientă experiență de viață încât să fie în măsură să îmi dea mie sfaturi în anumite situații.

| Hammurabi a răspuns (pentru JustMe78967):

De acord cu tine, dar nu era momentul.
Dacă e atât de importantă pentru tine relația mamă-fică, de ce nu i-ai spus înainte ce ai de gând să faci?

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact asta am vrut să subliniez și eu.
Uneori relația mamă-fică merită cultivată și tu ca fică o simți ca un sprijin și te ajută, alteori nu-și are rostul când ai de a face cu o persoană non open mind ca să nu zic încuiată. Fiecare își cunoaște părinții foarte bine.
Dar asta e, nu ni i-am ales noi.

| Tristu234 a răspuns:

Si daca se supara si daca nu virgina tot nu vei mai fi laughing
Fiecare om are fixurile lui, mama ta il are pe acesta.Doar nu esti calugarița...

| Adry05 a răspuns:

Sa fie sanatoasa, e corpu tau, faci ce vrei, ai o varsta potrivita pentru o astfel de decizie, ai o relatie stabila, atata timp cat tu te-ai simtit pregatita, a fost decizia ta 100% si ti-ai dorit asta, nu vad nicio problema.

| Adry05 a răspuns (pentru Hammurabi):

Poate simtea si ea nevoia sa discute chestii de genu cu mama ei, sa-i ceara un sfat, sa aiba pe cineva de incredere cui sa se confeseze, nu mi se pare ceva de blamat ca i-a zis, mi se pare aiurea reactia maica-si, dar asa sunt unii parinti, inchisi rau la minte.