Tu dacă aveai 18 ani indiferent cât de urâtă spui că ești nu puneai întrebări de copil de 12 ani.
Daca ai 18 ani iti asumi, esti majora! mama ta nu are treaba
Indiferent de sfaturile noastre, indifent de natura lor, si daca este si adevarat cea ce spui, trebuie sa alegi so sa stii ceea ce bine sau rau pentru tine.
Te duci si faci așa ceva la ditamai femeia in toată firea tu **** cu ochi nu țieste ma rușine ma boule sa faci asa ceva? Unde dracu ai crescut ma? Cum sa pui mâna pe femeia aia in halul trebuie sa fi inchis minim vreo 4 5 ani să-ți revi la realitate si sa nu mai stresezi oamenii distrusule mai fi si pui si întrebarea asta aicia te lauzi cu rahaturile care pe faci la oamenii
Penibil, în loc sa pui mana pe sânul frumos al unei tinere, tu pui mana pe femei în varsta
E o platformă cu multi ciudati, băieți care își fac conturi de fete, care troll eaza și care fabulează si se contrazic privind vârsta lor, se plictisesc și nu au altceva mai bun de făcut sunt întreținuți că dacă ar da piept cu viața și realitatea nu ar mai fi așa de natangi.
Generația pampers care se rujează în public cu strugurel
Mie sincer imi pare rau pentru cei care au intr-adevar nevoie de un sfat si nu il vor primi din cauza acestor forme penibile de spam.
Asta e. Viața nu a fost niciodată dreapta și corectă. Eu sunt de multi ani pe aici și deja nu prea mai i-au in seama,mă concentrez asupra problemelor mele nu a troll-ilor,de mult timp nu mai e serioasa platforma asta,dar mai sunt și useri ok,de calitate,ăștia sunt copii care se plictisesc,in loc sa iasă la joaca,pe afara,stau ca autiștii pe TPU zi de zi. Nu ii condamn că și eu sunt rupt de depresie, dar macar sa nu o ardă aiurea cu întrebări penibile și repetitive, sau poate au probleme și atâta pot,atât le e nivelul intelectual. Eu eram altfel când eram de vârsta lor nu stăteam în casă,iesam peste tot. Ca și copil e mai ușor să îți faci prieteni zde noi de adulți e mai de plâns că dacă nu ai prieteni din copilărie nici nu o sa ai prieteni de calitate, cam cu ce ai ramai daca ii ai. Ei sunt tineri ar putea ogramada se activitati sa își găsească, hobby, stau aici pe TPU ca primatele și fac spamm cu întrebari de grădiniță. Iei ce e bun de la TPU și ce e rău ignori, cam așa trebuie făcut altfel te vor bate cu prostia că au experiență și mintea odihnita.