| Alexaedraguta a întrebat:

Am mai postat aceasta întrebare dar nu am primit destule răspunsuri. Sunt fata și am aproape 13 ani ideea este ca m-am îndrăgostit de un actor, cred ca unii dintre voi ați auzit de filmul: Anatomia lui Grey ei bine eu m-am îndrăgostit de un personaj din film adică Alex Karev( rolul este jucat de Justin Chambers). Ideea este ca ma gândesc doar la el îl visez noaptea nu pot sa mi-l scot din minte. Este foarte frumos știu ca nu am nicio șansa cu el pentru ca suntem in țări diferite și el este căsătorit. Ideea este ca acest film am început sa îl văd când aveam 6 ani și atunci nu l-am observat pe Alex acum 2 săptămâni mi-am adus aminte de film și am zis sa ma uit și când l-am văzut pe Alex îmi venea sa leșin. Știu suna ciudat dar chiar am o problema! Îmi place de un băiat din clasa și ieri am ieșit toți colegi in parc și băiatul de care îmi place se dădea pe lângă mine a vrut sa ma sărute dar eu nu am vrut și nu am vrut din cauza ca ma gândeam la Alex! Dacă acum 2 săptămâni ar fi vrut băiatul ăla sa ma sărute a-și fi fost super fericita dar acum nu îl mai plac! Eu am mai fost îndrăgostită de actorul care îl juca pe Harry Potter dar mi-a trecut in 2 zile, acum însă ii așa de 2 săptămâni! Numa la Alex ma gândesc famila a observat ca m-am schimbat! Cum pot sa îl uit? Ajutor! Și va rog nu va bateți joc!

9 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

O să îţi treacă, stai liniştită. Ai răbdare.

| mentholinks a răspuns:

Citeste in loc sa te uiti la filme.

| Alexaedraguta explică (pentru mentholinks):

Sa sti ca citesc!

| Mihai_Panda_2000 a răspuns:

O sa iti treaca, ai rabdare happy

| mentholinks a răspuns (pentru Alexaedraguta):

Bravo!

| RAY a răspuns:

I poti scrie pe Facebook, in engleza desigur

| Alexaedraguta explică (pentru RAY):

Nu cred ca am sa ii scriu! O sa încerc sa îl uit! Mi-ar putea fi tata

| 4StarLight a răspuns:

Experiența de la Harry Potter ți-a dovedit că este ceva trecător, o să-ți treacă! Vor fi băieți care vei vedea că merită efortulwinking

| Sofer a răspuns:

O sa iti treaca.