Sa-ti spun un lucru: niciodata nu o sa fi pregatita pentru deflorare. E un pas greu si mie mi-a luat mult pana sa o fac cu prietena mea... Aproape un an jumatate. Si am avut rabdare cu ea, chiar daca eram criticat la scoala de colegi pentru ca nu am facut nimic cu ea dupa atata timp.
Stai linistita si asteapta. Momentul acela o sa vina intr-un sfarsti, si nici atunci nu o sa fi pregatita, insa pasul asta o sa fie facut, iar el o sa astepte cat trebuie. El te iubeste si asta il opreste sa te paraseasca, altfel o facea de mult (te parasea)..crede-ma.
Relatie fericita va doresc
Categoric ca o sa il ia la baza fetita mica ce esti -asa e peste tot.Pai tu nu realizezi ca e prea mult.Da si el de ce trebuie sa spuna ce si cum, sa minta -Ahha dar stai te-a mancat undeva sa vb cu Prietenu lui si sa ai spui de asta -Acum nu poate sa mai nege -ca o sa zic -pai am vb cu ea ma si e inca Virgina pampalaule.Pt asta fa-o cu el -Si daca nu te-a fortat sa o faci am impresia ca si el e inca Virgin, ce mai astepti, e o senzatie unica sa fiti amandoi.Vezi ca poate il pierzi pentru alta. Demonstreza-le la aia ca nu a stat un an pentru tine ca pampalau si ca acum o sa ai oferi totul!
Pai...depinde de varsta pe care o ai )
de ex daca ai 16 ani nu cred ca te-ar sfatui nimeni sa faci sex cu gagicu
Dacă chiar îl deranja lucrul ăsta îţi propunea să faceţi sex.
Nu ştiu cum să-ţi spun dar eşti foarte norocoasă.
Să vă ţină.
Daca te-a mintit -ca sa nu cumva sa crezi ceva pentru el.Unu care nu e Virgin ai e foarte greu sa se abtina.Eu cred ca te-a mintit si inca e. Intreaba-l si spune-i sa nu te minta pentru ca daca e asa o sa il iubesti si mai mult!
Ce-ti pasa tie de barfele auzite atata timp cat el nu ti-a reprosat nimic in legatura cu asta?
Tu stai cu el sau cu prietenii lui?
Daca esti pregatita,fa-o,daca nu asteapta,faptul ca nu te forteaza este un mare +,eu cred ca poti avea incredere in el si ca poti face pasul cel mare,atat ca el sa fie grijului.
Daca tu chiar nu te simti pregatita, mai asteptati, momentul acela poate venii oricand, rabdare, cu ea treci si marea.
Hmm tu nu pricepi ca a vb cu un amic de al lui si i-a spus ca inca e Virgina si asa -ca nu putea sa se abtina si acum aia o sa il la baza! Si chiar ea a spus asta baiatului respectiv ca nu a putut sa se abtina -Uneori observ ca fetele daca nu intri in ele incep sa faca figurele si sa nu se mai abtina -adica ala era oki si ea a vb -ce pot spune e ca in curand nu o sa mai fie -Deh asta e si fiecare face ce stie!~
Daca nu te simti pregatita nu o face. Inceperea relatiei sexuale nu ar trebui sa se faca pe baza unui sentiment de vionvatie. Chiar daca te simti vinovata, chiar daca ai gresit, nu ar trebui sa fie asta motivul pentru inceperea vietii sexuale. Oricum este o experienta destul de coplesitoare, chiar nu cred ca ar trebui sa o impovarezi mai mult.
Daca vrei sa scapi de senzatia de vinovatie, mai degraba esti sincera cu el si ii spui ce i-ai spus prietenului sau. Iti poti cere scuze si puteti discuta deschis pe tema asta. Mai degraba cred ca ai scapa de sentimentul asta asa, decat sa faceti sex.
Acum alegerea este a ta si faci ceea ce crezi ca este mai bine.
Baiatul e virgin 100%, stiu asta pentru ca si prietenul meu este virgin, si eu la fel si avem aproape 8 luni impreuna,mereu stam doar noi doi singuri,am putea face orice. Baiatul asta cu care esti tu merita sa ii oferi mai mult,te-a asteptat suficient, ti-a demonstrat ca te iubeste prin asta, sincer, e un baiat care chiar merita! Deci nu iti fie frica, ai 17 ani, e viata ta, e corpul tau, fa ce crezi tu ca e bine! :*
El nu mai este virgin, nu numai ca am aflat direct de la el, dar mi-a si spus fata cu care el si-a pierdut virginitatea... ea spunandu-mi ca a facut-o deoarece il imbatasera la o petrecere prietenii lui, de aici restul.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: