| LastSong a întrebat:

Hey TPUstraight face.Am nevoie de ajutorul vostrucrying.Am o prietena fff buna[love struck]care o stat cu un tip oh go on si inca il mai iubeste si el acum sta cu o verisoara de a eistraight facecrying. Si vreau sa o ajut sa ii despartim. Ceva ideei?raised eyebrows Va roggggg

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Se despart ei si fara ajutorul vostru. Lasa lucrurile cum sunt si gasiti-va cate un baiat dragut cu care sa va distrati. E un proverb: "cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia" Ajuta-ti prietena sa uite de el, ca s-a stricat demult treaba si nu mai are cum s-o dreaga.

6 răspunsuri:
| LostInBubble a răspuns:

Da.
Nu va mai bagati voi in relatiile altora.

| BaiatulAnonim a răspuns:

Si sa inteleg ca ala e singurul baiat de pe planeta? De ce atata rautate si egoism... Daca ati fi voi in locul ei? V-ar placea sa vi se intample o treaba ca asta? straight face Na, ziceam si eu...

| mgtow a răspuns (pentru LostInBubble):

Idem.

| Budincăă a răspuns (pentru mgtow):

Idem.

| 5a a răspuns:

Da ti-e nu ti-e rusine, nesimtit-o ce esti, obraznico laughing

| DeeaMarry a răspuns:

Si ce castigati daca ii despartiti?
Daca s-a despartit de prietena ta inseamna ca nu o placea suficient. O sa para o disperata daca incearca sa ii desparta.
Sa isi vada de viata ei ca nu e singurul baiat de pe pamant! Se va intoarce el singur daca considera ca a facut o greseala parasind-o.