anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de niste ajutor de la voi, eu intram pe site-ul asta doar sa citesc chestiile celorlalti de aici ca pareau interesante si acum chiar am nevoie de niste ajutor. Am fost intr-o tara in vizita la matusa mea. Totul bine frumos la dus cu autocarul, dar la intors a urcat o fata care mi se parea draguta. Seara s-au urcat multe persoane si au trebuit sa ne uneasca pentru ca stateam cate o persoana unde trebuiau sa stea 2 persoane si tocmai pe ea a pus-o langa mine. Fata fiind foarte prietenoasa am inceput sa vorbim. Am uitat sa specific, ea are 19 ani, iar eu 16. Ea si-a pus capul in poala mea pentru a dormi, de multe ori si pe umarul meu si avea grija de mine, de exemplu ma invelea mereu, si eu. am cam inceput sa tin la ea. Pana aici toate bune, dar, am ajuns in tara si ea a coborat. si pur si simplu mie-mi venea sa plang cand am vazut-o ca pleaca, si a venit m-a pupat si m-a luat in brate si a trebuit sa plece ca o astepta o ruda de-a ei. De la ea din oras pana la mine sunt cam 10 ore de mers cu autocarul si tot drumul m-am gandit la ea, am si Facebook-ul ei si pot vorbi cu ea, dar ce pot sa fac ca pur si simplu ma doare inima doar cand ma gandesc la ea, si problema cea mai mare este ca ea s-a mutat de la 18 ani cu o prietena in tara unde este matusa mea pentru a lucra, si vine in Romania doar sa-si viziteze parintii. Scuzati-ma daca am facut greseli de scriere sau ceva dar m-am grabit sa scriu pentru ca pur si simplu nu mai rezist. cum sa fac sa o uit, sau ce sa fac. va rog ajutati-ma...

Răspuns Câştigător
| OMFGConrad a răspuns:

Fă bine şi uit-o, situaţia nu arată prea roz pentru tine. Tu de 16 ani, ea de 19, unde mai pui că ea lucrează de 1 an de zile, şi-ţi zic că mai mult ca sigur n-a plecat de bine din ţară. Numai de îndrăgosteală n-are ea chef acum.
P.S.: Ai face bine pentru tine dacă n-ai căuta-o pe Facebook, ţi-ai face ţie mai mult rău.

6 răspunsuri:
| DeathlyHallows a răspuns (pentru OMFGConrad):

...

Asta ar trebui sa fac, dar este foarte greu, sunt o fire emotiva si sensibila si imi este foarte greu. mi-e si rusine ca sunt baiat

| corbulalbrosu a răspuns:

Timpul va rezolva totul. Conform unui vechi proverb "ochii care nu se vad....se uita". Incet incet imaginea ei se va estompa si treptat va dispare complet, mai ales daca intre timp te vei indragosti de o alta fata.

| OMFGConrad a răspuns (pentru DeathlyHallows):

Cum a spus şi corbul, timpul le rezolvă pe toate. Nu trebuie să-ţi fie ruşine de sexul tău pentru că eşti băiat. "Băieţii nu plâng" e o sintagmă mult prea învechită şi dăunătoare ca să o mai creadă cineva.
P.S.: Oricine a plâns, chiar dacă nu arată asta. Sunt doar prefăcuţi.
Noroc în dragoste!

Multumesc...

| Octa00 a răspuns:

Si ce ai de pierdut daca ii scrii? Fara absolut nicio speranta ca o sa fiti impreuna sau ceva, poate castigi o prietena din povestea asta si cine stie